Rent!

Nu är det skinade rent på mitt rum, det tog sin lilla tid men tillslut så vart det rent. Nu sitter jag och lyssnar på ny musik som jag hittat lite här och var.

Om en timma så åker jag och Emma iväg till Bräcke/Elin vi får se vad vi hittar på för roligt ikväll.. Kameran är i alla fall med så det blir nog massa bilder när jag kommer hem.

Puss

Städa?

Gud, det ser vekligen ut som att jag har tagit alla kläder ifrån min garderob och bara slängt ut som på golvet. Jag måste verkligen städa nu.. Sjukt tråkig dock och desutom riktigt jobbigt när jag måste halsta runti mitt rum på grund av mitt kväveck... Aja, nu ska jag sluta klaga, dra på något gött och städa gärnet!

Designen..

Det kommer att bli en lite snyggare blogg framöver, en tjej som heter Elin håller på att jobba på en snyggare design till mig som förmodligen kommer att blir awesome. Så ni får stå ut med denna design ett litet tag till.

Puss


Hej hej hej!

Nu bloggar jag alltså bara ifrån denna blogg, efter att suttit och flyttat över alla inlägg själv så är detta den aktuella bloggen.

Igår var det danstävling i Falun, det gick inte så jätte bra... Idag har jag jätte ont i mitt knäveck som jag då skadade i onsdags... inte roligt.

Ikväll åker jag, Emma och Irma till Elin i Bräcke vi ska ha det mysigt i några dagar och bara ha det gött. Vi hörs mer senare!

Puss

Flyttar bloggen!

Anledningen till att det är så dålig uppdatering atm är för att jag håller på att flytta min blogg. Det gör jag för att jag ska kunna ha mer roligare design osv. Så Bloggen har en liten pause tills allt är klart. vilket kommer ta några dagar kanske!

PUSSS!


Plugg?

Nu sitter jag på skolan och försöker svara på frågor om antikens Grekland, men det går inte så bra eftersom jag inte kan koncentrera mig alls när jag tänker på att jag inte kommer att träffa Linnéa på sjukt länge. Istället för att umgås med henne så måste jag sitta här på skolan och försöka plugga när jag inte har det miste lust med det.

Senare idag ska jag fotograferas till en hemlis och jag är nervös haha, asså jag har aldrig blivit fotograferad så här på rikigt så det känns pirrigt. Jag hoppas att det kommer att gå bra, det kommer det säkert.
Nu ska jag försöka skriva några meningar till i alla fall.

Puss


Godnatt

Puss


Dansfilm

Det här en dans ifrån showen som var igår.
Det är ettorna som står med paraplyn i början och sen är det vi i tvåan som dansar. Det är jag, Emma, Josefin, Victoria, Irma, Elin som har gjort denna dans. Jag är tjejen som har typ ett silvrit tryck på tröjan.


Puss

Trött men nöjd

Dagen/kvällen vart jättelyckad och vi hade jätte roligt, kanske för att ESDN09 är det bästa klassen man någonsin kan ha!

Nu ska jag umgås med min syster... bilder kommer typ imorgon. =)

Puss


Nu ska jag snart åka


Ohhyeaaah!

Stenkult i månsken

Nu har jag lämnat Insane brudarna för att åka hem och fixa det sista, nu ska jag sminka mig packa det sista och sen åker jag iväg. Jag ska klä på mig alla kläder som jag har i hela garderoben, ohyeeaaah haha. Nä men nu är jag så trött att jag bara svamlar, vi hörs ikväll!!!

Puss


Godmorgon

Igår somnade vi inte förän halv fyra på natten och imorse vaknade halv nio sköööööön.....t. Nu har vi nyss käkat pannkakor med grädde och chokladsås. Jag älskar Insanekvällarna det var en rolig kväll med massor av skratt och massor med svull. Fått en flaska i huvet!! hahahaha, sjukt rolig kväll..

Nu ska jag snart hem till mig och packa klart sen ska ja iväg till skolan och bli sminkad. Klockan två åker vi iväg till Stenbrottet och fryser ihjäl, vi får sitta i bussen hela dagen eller nått. Nu måste jag peppa lite så jag kan hålla mig vaken tills ikväll.

Puss


Insanekväll

Nu sitter jag och Insane här och myser, klockan börjar närma sig två. Folk börjar bli trötta men vi ska ju dygna, YEAAH haha!

Evelajnoch ska gästblogga lite nu!! :D
hallåå! nu är vi hemma hos maja och har roligt men nu har jag inte mer att skrivaaaa!

Aja, nu ska jag vara social med tjejerna.

Puss


Syster, trött

Idag har jag vilat lite mer än jag gjort alla andra dagar, jag kännde att jag behövde det. Nu är Linnéa här också, sjukt roligt att få träffa henne.

Imorgon ska jag och brudarna i Insane (våran discogrupp) köpa mat äta den och bara mysa och ha det roligt, det ska bli sjukt mysigt att få vara med tjejerna. Sen på lördag så ska jag vara utomhus hela dagen och sen också dansa utomhus på kvällen, det känns inte så jätte roligt, men man får klä på sig ordentligt. Nu är jag så trött så jag knappt vet jag vet skriver, nu blir det paradise hotel och sen SOVA!

Puss


Plugg?

Nu sitter jag här på skolan och börjar snart spanskan, jag är så sjukt trött nu. Min kropp är helt paj efter att jag har dansat så mycket i veckan, jag har typ ingen tid att sova heller... Men jag får kämpa på den här veckan sen får jag kanske vila lite nästa vecka, fast det kan jag ju inte första helgen på lovet så ska jag iväg och tävla, kommer blir sjukt roligt när vi ska tävla med våran discogrupp Insane!!

Nu ska jag försöka komma ihåg spanskan, adios.

Puss


Syster! <3

Imorgon kommer min kära syster hit och är med mig hela helgen, även fast jag har mycket för mig den här helgen så ska jag försöka att umgås med henne så mycket som möjligt.


Bara för att min syster är den bästa av dom alla!!
Gud vad brun jag var... =(

Puss


Trött/ ont i huvet!

Gud vad roligt det är att dansa sju timmar när man redan är slut efter dom tio timmarna igår, men aja det är ju bra träning eller nått. Nu är jag så trött så jag har fått ont i huvudet, jag vill inte missa paradise hotel så det ska jag kolla på men sen ska jag sova på en gång.

Dansen var sjukt rolig ikväll, nu känns det verkligen som att det kommer att hända... :D

Puss


Skola

Nu sitter jag på skolan och har nyss käkat lunch, det var köttfärsgratäng sjukt gott. Nu på morgonen har vi dansat, först så visade vi alla tvåor vad dom ska göra när dom dansar med oss. Sen visade vi upp våra danser för ettan, vi har så sjukt coola danser det kommer blir roligt på lördag när vi ska visa upp. Hoppas bara att det blir bra väder på lördag.

Nu ska jag snart köpa mat tills ikväll sen är det engelska, jag har så sjukt ont i huvet så vi får se hur detta går. Ikväll blir det först tävlingsträning och sen två timmar dans nere på dawes, jag är redan helt slut i kroppen ifrån igår så det här ska blir roligt att se hur mycket jag orkar ikväll.

Puss


Dans, snö!

Idag har det lagt sig ett vitt täcke på marken, helt sjukt.. Vad roligt det kommer bli att dansa på lördag utomhus hoppas det blir lite varmare. Idag har jag dansat cirka tio timmar så nu är jag så himla trött att jag bara ska duscha, försöka hålla mig vaken tills paradise hotel är och sen ska jag sova.

Puss


Sova

Det skönaste som finns måste ju vara när man vaknar på morgonen och känner sig jätte pigg, jag hade en sån morgon idag eftersom jag gick och la mig klockan halv 9 igår kväll. skööööööönt!

Imorse när jag vaknade fick jag en chock, hah jag satte mig upp och kollade mig i spegeln och märkte att jag inte hade drömt att jag färgade håret brunt. Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid det här bruna håret. Nu ska jag sminka mig och sen ska jag iväg till skolan och käka frukost. Idag ska vi dansa hela dagen på skolan dvs ca fem timmar sen efter skolan ska jag ha andreas kurser i fem timmar. Så idag blir det tio timmar dans, Sjukt roligt!!

Puss


God natt

Ikväll blir det sova tidigt, jag känner att jag behöver lite sömn.

God natt och sov gott!
Puss


Brunett!!


Herregud!

Inpuls!

Puss


Färga håret

Jag kom på för fem minuter sen att jag förmodligen färgar mitt hår brunt i kväll.........


Nya naglar

Så här vart naglarna den här gången.

Nu blir de lite städning tills reprisen av Kungarna av tylösand börjar.

Puss


Spa söndag

Nu har jag precis duschat så nu ska jag ha lite hemma spa för mig själv. Jag ska lägga på en mudmask, fixa och måla naglarna och bara mysa. Sen måste jag dock städa också, haha så det blir lite hemma spa plus lite tråkig städning.

Puss


Video!



Puss

Film

Jag, mamma och Tony har nyss kollat på filmen The last airbender, en bra film sluta jättespännade så jag längtar till uppföljaren.

Nu håller filmen på att laddas upp på youtube, så snart kommer den.

Puss


Bilder



Puss


Filmer

Ikväll kommer ni få en ihopklippt film på lite olika saker från i fredags, så håll utkik! =)


Dansa

Nu ska jag snart iväg på tävlingsstreet träningen och se om andrea kan fixa till min dans lite. Sen ska alla disco dansare (kanske streetarna också?) leka lekar, dansa och bara umgås. Det ska blir roligt tycker jag, så kan man lära känna alla "nya" tävlingsdansare.

Puss


.

Så här såg jag ut ikväll.


Vi åt jätte gott och jag fick äran att gå ut och gå med den sötaste hunden av alla Solo!
Nu ska jag snart krypa ner i sängen och ladda för en heldag av roliga saker på dansen imorgon.

Puss


Mysig mys kväll!

Igår så sov jag och Josefin över hos Emma, vi käkade massa gott och kollade på bra filmer.

Vi spelade in några filmer också som jag ska se om det går att lägga ut. Men det får bli ikväll för nu ska jag fixa upp mig lite sen ska jag, mamma och Tony iväg och käka middag hos moster min.

Puss


Det snöar!!

Tänkte bara upplysa alla där ute att första snöflingorna faller ner i östersund..

Döda mig!

Puss


Plugg

Nu är jag snart klar med min fördjupning om teckenspråket som jag håller på med i svenskan, sen blir det lite historia frågor...

Ikväll ska jag, Emma och Josefin mysa och kolla på diselråtter och sjömansmöss, vi ska också göra en marängsviss. Jag och Emma vart så sjukt sugna på det igår så vi ska unna oss det ikväll.

Puss


Halloween

 

Nu har jag, Emma och Josefin börjat spåna på vad man kan vara till halloween, fatta roligt att vara någon ifrån Harry Potter filmerna. Vi får se hur det blir..

Puss


Dans dans dans!!

Idag har jag kört sjukt hårt, först lite gympa på skolan sen fyspass i en timma sen var det grupp och efter det drog vi ner på Dawes och körde Teknik/Hopp/Snurrar och efter det var det Hip Hop Raw. Så himla roligt att jag kan dansa igen nu när jag känner mig friskare.

Nu har Paradise Hotel nyss slutat så nu ska jag krypa ner i sängen och sova.

Puss


30 minuter senare

Tappar jag denna otroliga känsla...

Puss


Pluggis!

Gud vad jag älskar när man verkligen känner för att plugga, jag har den känslan nu.

Så nu ska jag sluta blogga och börja plugga! :D

Puss


Hej

Haha, ja.... Det vart ju inte så mycket mer inlägg den här veckan heller, men jag lovar att jag ska skärpa mig. Nu känner jag mig bara friskare för varje dag även fast jag har fått lite små ont i halsen så tror jag ändå att det går åt rätt håll. Igår var jag med på en danslektion och idag tror jag att jag ska vara med på alla fyra, om jag orkar.

Veckorna har börjat gått så himla fort nu, imorgon är det fredag och det känns som om jag kom hem ifrån pappa igår helt sjukt. Men det är ju bra att det går fort för då är det snart sommar och då ska vi åka till Ayia Napa!!!

Puss


God natt!

Nu säger jag god natt och bjuder på en gaaaaaammal bild!


Söt tjej.... Eller?!

Puss


Paradise Hotel

Nu har vi kommit hem till Elin igen ifrån Hanna, där var vi plus Martina och kollade på paradise hotel.. Det är så himla roligt med alla pakter och alla som snackar skit, det där är underhållning på hög nivå.
Nu ska jag snart ta bussen hem och packa ut väskan eller något..

Tänkte dela med mig av en bra playlist också!!!
http://open.spotify.com/user/digster.se/playlist/7LRqIcQTHUL4TBedADnYy2

Puss


Händiga tjejer

Jag och Elin har precis monterat ihop en bokhylla helt själva, vi är såå duktiga.

Ikväll ska Elin bjuda på go´middag och sen ska vi upp till hanna och kolla på premiären av Paradise Hotel!!

Juste, ni skulle ju få veta den busiga saken Irma, Elin, Emma och jag har gjort!!
Vi har bokat en utlandsresa till Ayia Napa i slutet av augusti, idag har vi betalat första avgiften.. Vi kommer ha så jävla roligt, all inclusive, festa varje kväll, sola och ha så roligt som bara vi fyra kan ha. Det kommer att bli sinnes!!!

Puss


Videoblogg


känner mig sjukt töntig men aja, säg till om ni gillar det!

Puss


Videoblogg senare!

Idag kommer ni få en till videoblogg med bara mig... Så håll utkik, nu måste jag springa till bussen.

Puss


Godmorgon!

Tänkte bara skriva grattis Tony på din födelesedag!! :D


Gammal bild!!

Puss


Nytt smink

Igår när vi var på stan i Gävle så köpte jag min en ögonskugga, liknade den jag hade på videobloggen.

 
Den är typ lila, silver och brons cool färg!

Puss


go´middag

Mamma och Tony gjorde en riktigt god middag idag, fin var den också.


Muuuummms!

Puss


Hemma

Nu sitter jag hemma och har nyss käkat middag skit gott var det (bild kommer sen.)
Det är så skönt att sitta på ett tåg, lyssna på bra musik och bara tänka igenom allt som finns mellan himmel och jord. Tåg är ett bra ställe att tänka på.

Imorgon blir det skola igen.... kuuuuul! ;)

Puss


Tidigt

Nu sitter hela familjen i bilen, vi ska skjutsa Linnea till hennes jobb i Uppsala. Hon brukar vanligtvis ta tåget men det hade blivit något fel där eller nått så då skjutsar vi henne istället. Idag vid tre så ska jag hoppa på mitt tåg hem till Östersund och imorgon ska ni få veta något busigt som Emma, Elin, Irma och jag har gjort sååååååååååå sjukt!! Nu är vi framme så vi hörs kanske inte förän jag kommer hem.

Puss


Brynäs - Timrå

Var och kikade på hockey ikväll Brynäs - Timrå sjukt rolig match, brynäs vann med 5-4 yeaaah!!

videobloggen vart ju det något fel på så jag ska försöka att fixa den så fort som möjligt.

Puss


Hockey


Videoblogg

Det går inte att fixa men ni får leva med att det är efter!! ;)



Bättre bloggare!

Nu ska jag börja blogga oftare och slut tjata om att jag är så sjuk, för nu börjar det gå åt rätt håll.

Bara för att jag har varit så dålig på att blogga så ska vi faktist få en videblogg ifrån mig!!
Så håll utkik! ;)

Puss


Ont & Medicin

Jag har fortfarande sjukt ont i hela huvet och bihålorna dygnet runt men nu har jag i alla fall börjat käka penicillin och fått någon dundernässpray så jag hoppas att jag blir frisk snart....

Nu ska jag plugga!!! Jag lovar att det blir lite fler inlägg när jag blir lite friskare, men just nu finner jag ingen ork..

Puss


Tröttare tjej

Anledningen att jag inte skrivit är att jag har haft sjukt ont i huvet varje dag när jag har kommit hem så då har jag inte orkat skrivit.
Idag har jag varit hos doktorn och han gav mig lite saker jag ska käka så jag blir frisk någon gång, hoppas!

Puss!


Aj aj aj!

Nu börjar det göra ont i bihålorna igen och jag känner mig sjukt trött och less, roligt att tävla imorgon! Yeey?!

Vi hörs på söndag kväll... Om jag inte har avlidit...

Puss


Nu drar vi snart till Stockholm


Önska mig lycka till.

Puss


GODIS!

Man blir frisk av godis, jag lovar!

Puss


Mina smycken


 

Sen såg det ut såhär när jag lagt in allt och städat ihop det lite.


Har också massa halsband men dom hänger på en hängare på väggen.

Puss


!!

Tror jag ska städa lite bland mina smycken nu, kanske tar en bild på alla smycken jag har. Det är inte lite ska jag säga er hah.

Puss


Matte

Det här är det dåligaste med att vara hemma en dag...


"En massa" man måste ta igen..

Puss


Ingen dans!

Jag skippar dansen ikväll bestämde mig för att stanna hemma och vila eftersom doktorn sa åt mig att göra det och eftersom det är tävling i helgen så måste jag vila tills den.

Jag och jonna må ju vara det sjukaste paret i historian, jag har haft det här viruset i en månad och jonna har sträckt sig på 700 ställen varit sjuk och nu fått en inflamation i hälen så hon inte får gå. Men vi kör på ändå vila kan man göra nån annan gång! ;)

Nu ska jag väl försöka göra klart min diktanalys sen ska jag packa tills vi åker imorgon, natttåget till stockholm nu kör vi tjejer! <3

Puss


Skola!!

Idag tog jag mig iväg till skolan, det är så tråkigt att vara hemma och vara sjuk så jag drog till skolan eftersom jag inte har några ansträngade lektioner idag. Först hade jag spanska sen eget arbete då jag jobbade lite på min diktanalys sen var det lunch och efter det gick jag ner till ettornas danslektion och lärde dom en sak till stenbrottet, kommer bli sjukt grymt.

Puss


<3

Nu jävlar!!

Puss


Kort korta naglar

Nu har jag klippt av mig alla naglar, alla var olika långa och dom var så fula så nu har jag nästan inga naglar kvar. Men det blir säkert bra när dom växer ut. ;)

Märks det att jag har mycket att skriva om? Ge lite tips för fan!

Puss


Hemma spa

Nu har jag nyss lagt en ansiktsmask och ska ge mig själv en manikyr snart, det är så skönt att verkligen ta hand om sig själv när man är sjuk.


Det här + glass köpte jag idag, gott gott gott!

Puss


HC

Nu har jag nyss vaknat ska väl snart kolla på lite mer Hannah Montana sen kl 11 har jag tid på hälsocentralen. Sen ska jag väl bara vila vila och vila....

Puss


My crib


Film?

Om ni är snälla så kanske ni får en film från brudarna sov här senare ikväll.

Puss


Frukt!!


jummyyyy!!

Puss


Dags för medicinen


Gör mig frisk nu!

Puss


Hannah Montana

Tråkigt som jag har nu så har jag hittat en hemsida där man kan kolla på hannah montana avsnitt på internet, vilket jag tycker är super eftersom jag har velat kollat på alla avsnitt hur länge som helst. Men det är lite jobbigt att man inte kan kolla mer än 75 minuter i rad sen måste man vänta en timma och sen får man kolla i 75 till och så vidare, men vad gör man inte när man har tråkigt...

Puss


Sjuk sjukare sjukast!

Jag vet att det kanske börja bli lite tjatigt att jag hela tiden klagar på hur sjuk jag är och sånt. Men nu har jag fått bihåleinflamation igen. Och jag börjar verkligen bli less på det här, så jag ringde till hälsocentralen igen och tillslut fick jag en tid, tjejen jag pratade med var en ängel hon gav mig massa tips och så gav hon mig en tid love her!!

Idag efter lunchen på skolan så drog jag hem för att jag har så sjukt ont i bihålorna, så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv. Fick ju i alla fall en tid imorgon kl 11 och jag hoppas huvet är bättre imorgon så jag kanske kan dra iväg på skolan och dansen efteråt och i alla fall kolla på.  Aja, nog med klagande nu jag ska vara glad att jag fortfarande kan andas!

Puss


.

Hahha!! jag skulle skriva här vad min första lektion var, så kom jag på: jag har ju dans!? Det hade jag glömt bort helt, gud nu vart det stressigt.

Puss


TYGET HAR KOMMIT!

Idag åkte mamma och hämtade ut tyget och stenarna!!!!





Här ska sys!!!

Puss


Pluggisen!

Idag skulle vi igentligen ha ett seminarium på historian/kultur och ide historian men våran lärare var sjuk så vi fick göra annat istället. Det är så typiskt för jag har pluggat så sjukt mycket till det här, så blir det inte av förän nästa vecka seeeeegt....
Så vi hade lite tråkigt på den lektionen och vi passa på att ta lite bilder.




                                                                            Jag som en Farao

Puss


Frost?!

Imorse så var det frost i gräset och på busskurerna, snart kommer snön.....


Brrr...

Puss


Tävlingen

Det blev bara två bilder sen tävlingen.


Caz på bussen!

Puss


Irma gästbloggar

Sho baloo!

Lovisa är lite torris och orkar inte blogga så nu fick jag göra ett litet fint inlägg :) har ju inte hänt så just mycket på skolan idag, vi skulle ha seminarium i historia men läraren va sjuk och tur va ju de för mig som inte hade plugga ! dock inte lika kul för lovisa som hade pluggat gärnet hehe sucker ;) sen har vi ätit albino köttbullar typ, men dom smaka bra ändå, haha. Nu ska vi ha matte sen teckenspråk (y) hare gött!

hej svejs leverpastej :*


Sova

Nu blir det till att packa upp väskorna och sen sova.

Ikväll har jag mamma och Tony kollat på en sjukt bra film som heter The Joneses, värd att se den är lite annorlunda än alla andra filmer!!
Nu bli det kungarna av Tylösand.

Puss


Död...

Idag körde vi hård träning, ialla fall på discon dansintervaller en och en halv minut sååååååå himla jobbigt. Men man får ut jätte mycket av det! När jag kom hem så fikade vi lite hos grannarna som har två söner på ett och tre år så sjukt sööööta, jag älskar verkligen småbarn.

Nu ska jag äta mat och sen om jag orkar så ska jag ut och köra lite bil.

Puss


Träning

Nu ska jag iväg och träna även fast jag är så trött att jag bara vill slappa hela dagen. Men här ska det tränas!!

Puss


Tävlingen..

Igår var det tävling det var sjukt roligt att komma tillbaka igen och tävla, men det gick inte så bra. Eftersom jag har varit sjuk i mer än tre veckor så orkade jag nästan ingenting, jag mådde bara dåligt hela dagen. Ville typ gå och lägga mig. Nu ska jag bli frisk och peppa för tävling nästa vecka istället och hoppas att det går bättre då.

Puss


Nu kör vi!!

Nu ska jag packa det sista och sen ska jag ta bussen till skolan, ha svenska och lunch sen ska ja ta mig till travparkeringen och åka bussen ner till Västerås. Gud det ska bli såååå roligt att tävla igen, även fast jag inte känner mig helt frisk ännu. Men nu jävlar kör vi gärnet Dawesbrudarna!!

Puss


Tävling!!

Nu har jag nästan nyss kommit hem och nu har jag börjat packat allt som ska med, jag hoppas att jag inte glömmer något!!

Puss


Tött!

Precis kommit hem ifrån dansen!! :)
Nu har jag börjat att testa en anna hostmedicin så vi får väl se hur bra den funkar.
Igentligen är jag så trött så jag bara vill lägga mig och sova men eftersom det är tävling i helgen och vi åker kl 13:00 på fredag så måste jag börja tvätta och packa lite. Så jag får nog vänta med att sova ett tag.

Puss


Dans!

Idag så har vi koreograferat danser till stenbrottet, min grupp ska göra en streetdans och det kommer bli så sjukt cool. Vi började idag och det var skit snyggt och vi kom på många nya steg. Nu har vi nyss haft engelska och jag ska snart in på spanskan.

Jag hade tekenspråk igår för första gången, det var så sjukt roligt!! Jag älskar verkligen teckenspråk det är så himla coolt.
På fredag ska jag och dansbrudarna iväg till Väserås och tävla, ska bli så roligt med första tävlingen för iår.

Puss


Bättre dag!

Idag har jag bestämt mig för att ha en bättre dag än igår!

Nu på morgonen ska jag iväg till skolan, göra klart ett arbete sen ska vi börja koeografera danser till stenbrottet. Det ska bli roligt! =) Jag ska börja leta en låt nu också så jag kan få någon inspration. ;)

Puss


Godnatt

Nu ska jag lägga mig i min säng försöka läsa lite av engelska boken och sen ska jag bara sova!

Jag känner mig så sjukt sressad redan över allt som kommer hända i höst, det kommer bara hända en massa roliga saker men det kommer vara så sjukt mycket. Jag satt och kollade igenom min kalender igår och jag har inte en ledig helg förän jul.. Min kropp reagerar så sjukt mycket när jag känner mig stressad så jag kan inte koncetrea mig, jag blir lättare sjuk och är sjuk en längre tid, får ful hy och mår bara allmänt dåligt. Så nu ska jag börja ta vara på dom tiderna jag är "ledig" och verkligen slappna av och njuta av livet haha, sova mycket ska jag också. Bra plan!

Puss


Mamma <3

Idag när jag kom hem så låg detta på mitt skrivbord.

Söt mamma va? Världens bästa!!

Puss


Technologic


Film ifrån lördagens party!

Puss


Bilder från söndagen

Här får ni några bilder sen Insane var ute och delade ut reklam.

 
 
 

Snygga tjejer det där! ^

Puss


Host host

Ringde till hälsocentralen idag igen och dom säger att jag får härda!

Asså, jag stör alla på mina lektioner och jag kan knappt sova, kul liv!! :D

Puss


Mat & Mys

Nu sitter jag här med Elin och vi har nyss ätit. Jag bjöd henne på hamburgare med klyftpotatis, det är ju tur att jag är så duktigt på att laga mat hah. Vi sitter och kolla på 16 and pregnant sjukt roligt, snart kommer nog Emma hit också och då ska vi väl kika på någon rolig film.

Puss


Skola

Sitter nu på skolan och har nyss haft historia, nu ska vi ha handledning och sen är det mat.

Jag börjar bli sjukt trött på min hosta nu, jag hostan nästan hela tiden och jag får sjukt ont i huvet och en extrem träningsvärk i magen. Jag tror att jag ska iväg till apoteket efter skolan och fråga vad dom tycker att jag ska göra. Jag kan ju inte gå runt och hosta hela mitt liv.

Några filmer på snygga brudar kommer senare ikväll!

Puss


Party bilder

 
 
 
 

Sjukt rolig och galen kväll med extremt sköna brudar! <3


Tröttare tjej

Igår var jag sjukt trött och jag var tvingad att dra mig iväg på tre och en halvtimmas träning och senare på kvällen gick vi och delade ut reklam med Insane. Så jag var inte så pigg efter allt, därav inget bloggande. Ni ska få bilderna ifrån festen idag..

Puss


Party

Nu drar jag iväg med bussen!

 

Puss


Josefin

Igår så överaskade jag och Emma Josefin med en middag och tårta!







Puss


Skola

Nu sitter jag på skolan och ska välja en dikt som jag ska analysera sen.. Jag kan typ inte analysera och jag fick nyss höra att vi typ skulle skriva jätte avancerat. Men men, det lär väl funka.

Just nu längtar jag bara efter lunchen, köttfärslimpa med champinjonsås!!!

Puss


Hemlis?

ikväll så ska jag, Josefin och Emma vara hemma hos mig och kolla på premiären av Camp Rock 2 på Disney Channel, det kommer att blir awesome!!

;)
Puss


Tyger!

Nu ska jag snart duscha och sen blir det att beställa lite tyg och stenar!! =)

 

Puss


Street! <3

Showen var så sjukt bra. Härliga, söta och grymma dansare speciellt Martha som dansade ett solo som fick mig att gråta haha. Efter showen sprang jag, Caz och Jonna ner till Dawes och dansade lite Hip Hop Raw vilket var sjukt roligt. Det är så himla skönt att kunna dansa igen, det är sånna här studer när man får börja dansa när man bara suttit och kollat på i två veckor det är då man verkligen känner att dansa är det roligaste som finns!

Puss


Gamm´gubbe

Asså, när jag hostar så låter jag som en slemmig gammal gubbe som inte har några tänder och inte duschat på 90 dagar.  Hostan gör också så att jag får ont i huvet för när jag hostar spänner jag mig ju och så får jag sjukt ont i huvet..

Kan inte bara den här hostan gå över?!?!?!

Puss


Pump up the jam

Idag ska jag, mamma och mormor iväg på en dansshow som heter Pump Up The Jam, det ska bli sjukt roligt. Har sett en av dom dansa förut på ett street sm för ett tag sen och hon är så sjukt grym på street så det är galet!! Så dom kommer säkert att bjuda på något helt otroligt bra, får jag hoppas på i alla fall.

Puss


Dansade igår

Igår på kvällen testade jag att dansa lite eftersom det är en viktig träning. Det gick hur bra som helst, jag är inte mer sjuk idag i alla fall. Så nu ska jag nog börja köra på som valigt igen med 22,5 timmar i veckan eller vad det nu är. Skit roligt var det att dansa igår, har saknat det så sjukt mycket!!

Puss


Skola

Nu sitter jag här på skolan och väntar på att matten ska börja.

På förmiddagen hade vi först handledning sen fick vi sätta oss med folk ifrån alla inriktningar och disskutera hur vi vill att det ska vara på stenbrottet (en show som kommer framöver.) Det var ju.... kul. Sen hade vi dans och eftersom jag fortfarande hostar så jag typ inte kan andas så var jag inte med. Efter dansen så ringde jag till Hälsocentralen och dom sa att det bara lät som om jag hade ett vanligt förkyldningsvirus. Hon sa: Du kan nog hosta i några veckor till! Jaha, men gud vad roligt!

Puss


=)

Puss


Sherdil

Igår efter skolan så åkte jag och Emma hem till henne och kollade på Sherdil, kommer ni ihåg den? Det var en skit bra film man kolla på när man var liten, med en tjej som räddar Sherdil (en häst) från att bli slaktad och bor sen ute i någon gammalt torp. Det är sjukt roligt att kolla på gamla filmer när man är äldre, jag kom typ inte ihåg någonring ifrån den filmen.

Puss


Hemma

Nu har jag nyss kommit hem ifrån Elin, filmen var bra även fast jag och Emma inte hann se slutet. Men jag har ju sett den förut så det gjorde inget. Imorgon är det dans på skolan och jag kan fortfarande inte vara med och det suger så jävla hårt!!!

Puss


Naglar

Puss


Myskväll

Ikväll ska jag och Emma hem till Elin och mysa gärnet, vi ska kolla på Pirates of the caribbean; at the worlds end. Kanske blir lite godis och sånt om vi är busiga, haha!

Puss


Matte

Har nyss haft genomgång på massa olika saker i matten, skit jobbigt att sitta och printa in en massa saker i huvet på bara en timma. Jag har aldrig varit så bra på matte, men det känns lite lättare med matte b eftersom det inte är lika många kapitel att hålla reda på. Det är det jag tycker är jobbigt, eller som jag inte är bra på när man ska komma ihåg massa olika räkesätt och sånt jag blandar alltid ihop alla olika med varandra. Men jag kanske har helt fel om matte b, vi får väl se.

Puss


Stressigt!!

Imorse vaknade jag fem minuter innan jag skulle börja gå till bussen.

KUL!


Kvällsfika

Naglarna får ni se imorgon för det går inte att få en bra bild i nattljus.

Nu ska jag ta mig en macka och lägga mig i sängen, kanske läsa lite.

Puss


Feel Good!


Klicka på bilden!
(Glad låt!! )

Puss


Bil!

Idag for jag ut med bilen för andra gången i mitt liv, lärde mig att krypköra, körde på en 70 väg (körde dock inte fortare än 50) och lärde mig att starta i backe. Det är sjukt roligt att lära sig sånt som "bara vuxna kan" och känna sig mer vuxen ju mer man kan.

Snart kommer bild på hur naglarna vart!

Puss


;)


Städa!

Nu är det nog dags att jag gör något åt mitt rum.

puss


Plattat

Idag kör jag på platt hår!

Puss


Prosit

Jag sitter uppe på mitt rum vid datorn och så nyser jag. Två sekunder efter skriver mamma på facebook chatten; Prosit!

Härligt att vi lever på 2010 haha!

Puss


Bio

Igår vart det alltså bio det var Emma, Hanna, Ida, Elin, Cazandra, Josefin och jag, ett trevlig gäng. Filmen var sjukt bra och extremt rolig. Ska ni på bio så ska ni kolla på den tycker jag!

Igår efter skolan så drog jag och Josefin hem till Emma och där kikade vi på två filmer, en av filmerna vi kollade på var She's the man. Och eftersom jag är så dryg så har jag aldrig sett den förut, det var i alla fall den roligaste filmen på länge haha!

Puss


Dålig dag --> Bättre dag

Idag var jag inte på så bra humör allt gick fel igår. Jag har tillexempel blivit sjukare nu isället för att bli friskare, det är ju kul?

Men om man har en sån dålig dag som jag hade igår så vet man alltid att nästa dag kommer att vara bättre, så det är bara att bita ihop och fortsätta kämpa!

Puss


I rymden finns inga kännslor!

Imorgon blir det bio med brudarna och vi ska kika på I rymden finns inga känslor. Har hört att det är en sjukt bra film och jag har velat sätt den sen jag först såg reklamen.

Puss


Dålig morgon

Nu sitter jag på skolan och har nyss haft spanska, det är sjukt hur mycket jag fortfarande kommer ihåg.

Imorse hade jag en sån där morgon när man bara vill ligga kvar under täcket och lipa hela dan. (jag får sånna dagar ibland av olika skäl.) För det första så var jag skit trött när jag skulle upp så jag hade snozat så mycket att jag var tvungen att skynda mig när jag skulle fixa mig, vilket är extra jobbigt. Sen när jag väl kom upp ur sängen så är det så himla stökigt på mitt rum så man kan knappt gå på golvet och jag hatar när det är stökigt!! Sen så skulle jag välja kläder och då fanns det verligen ingenting att ha på sig så då fick jag springa runt och leta efter kläder jag kunde ha på mig. Sen får jag världens hostattack så jag måste sätta mig ner lite och hosta i typ tio minuter vilket jag verkligen inte hade tid med.

så jag har inte haft en sån bra morgon, men det börjar redan vända. Det är tur att jag har så bra kompisar som mutrar upp mig av att bara finnas! <3

Puss


HAHAHAHA!

Idag på engelskan så skulle vi översätta en massa ord till svenska och så skulle vi översätta ordet necessary och Elin säger snabbt; Ja men det är ju nessisär i alla fall!!

Tror ni att jag och Emma dog lite eller!! HAHAHAHA


Sjukare

Idag är min hals värre än vad den var igår, måste varit för att jag dansade lite igår.. Så nu blir det till att sitta på alla träningar, sova mycket och käka allt mitt knark.

Det är så jobbigt att vara sjuk.....


Sjuk

Min hosta kommer typ aldrig försvinna, jag är så himla less på den. Jag måste typ ta det lugnt på dansen ikväll även fast jag tog det lugnt slutet av förra veckan.. TRÅÅÅÅKGT!!

Idag på skolan så fick vi lyssna på några ifrån Tansania som pratade om hiv i deras land, det var ganska intresant men man hörde inte så mycket av vad dom sa. Det bästa var i slutet när dom spelade musik, dansade och sjöng skit coolt!!

Nu ska jag ner på Dawes och försöka att dansa lite.
Puss


Pinsamt!

Satte mig vid datorn i garbo och kollar min mail, där ser jag att jag fått ett mail ifrån min spanska lärare som har skrivit våra lektionstider och lite mer på spanska i ett mail. Jag skriker ganska högt; VA FAN ÄR DET HÄR DÅ, JÄVLA FITT SPANSKA. mer på skämt än seriöst. så vänder sig personen bakom mig om och säger; är det något du inte förstår med mitt mail?

KUL?!?!

Puss


Nu drar jag

Puss


Naglar

Det är fortfarande lite nagellack utanför, men det får ni leva med.

Puss


Sova

Nagarna får ni se imorgon, nu ska jag lägga mig och läsa lite sen ska jag sova. Imorgon ska vi gå och lyssna på några ifrån Tansania som kommer att snacka om hiv...

Puss


Nytt

Nu kommer det snart nya snygga naglar, vad det blir återstår att se!

Puss


Shift

Idag när vi var på stan på lunchrasten så skulle jag köpa tuggummin, så tänkte jag att jag skulle testa dom här Stimorol Shift. Det är ett tuggummi som först smakar hallon eller apelsin och sen när man har tuggat i några minuter byter det till mint smak. Skit coolt, jag trodde först inte att det skulle vara så coolt men den byter verkligen smak helt och hållet.

Puss


Party örhängen

Idag köpte jag ett par örhängen som jag har gått och kollat på i en månad, jag var bara tvungen att köpa dom.

Så himla coola, dom här kommer att bli mina nya fest örhängen!!

Puss


Nya planer

Det var inget teckenspråk idag och inte nästa vecka heller, för våran lärare skulle åka iväg någonstans så jag får längta ett tag till. Sen vart det så att jag ska till Jim ikväll istället för nu efter skolan, men det funkar ju också bra.

Det är så sjukt fint väder ute, jag skulle typ lätt kunna lägga mig och sola på baksida hemma. Vad hände med en minusgrad förra veckan, helt sjukt hur fort det ändas i temperaturen. Men det är ju bra att det är varmt mitt på dagen i alla fall.

Puss


Facerape

Det mår ju vara bland det roligaste som finns, Irma drog nyss ut och hämta päron till henne och Pontus. Pontus slänger sig över Irmas dator och börjar skriva, jag slänger mig över Pontus dator och börjar skriva. Även min mamma har kommit in i det här med facerape, i lördags så hade jag glömt att logga ut ifrån henne dator och när jag loggar in ifrån min dator ser jag att det står: Jag har bajs i trosan. Mogen mamma jag har, haha!

Puss


I'm off too school

Puss


Mat <3

Idag efter träningen var det planerat att vi skulle käka på Arctura men där var det fullbokat så det vart kinamat istället, jag klagade inte på det i alla fall. Det var jätte gott och jag har fortfarande en gigantisk mage som inte kommer försvinna i första taget. Efter vi käkat så körde jag bil!!!!! Det gick faktist rikigt bra för en första gång, jag körde först lite på en parkering sen korsade en väg och sånt, sen körde jag i två rondeller och parkerade vid kanten av en väg sjukt roligt.

 

Puss


God morgon

Inatt hade jag sjukt svårt att somna, låg och hostade hur länge som helst och somnade bara i typ 5 minuter i taget. Nu börjar jag bli less på den här hostan, jag tar ju hostmedicin ju då borde det bli bra tycker man. Det kanske kommer snart jag började ju bara med hostmedicinen igår såatt.

Nu ska jag duscha och sen ska jag till träningen och kika lite, efter träningen ska jag, mamma och Tony äta på Arcutra och sen ikväll ska jag nog köra lite!!! Det kommer blir roligt!!

Puss


Min dagliga dos

Nu när jag är nära och bli sjuk/är sjuk så är mamma väldigt noga med vitaminer och allt som kan göra mig frisk. Så nu tar jag två shottar Mivi Total, en Actimel, tre Zyx och massa annat som stoppas i min mun dagligen. Det är tur att jag har en sån duktig mamma så jag blir frisk nån gång.

Imorgon är det tävlingsträning i street och disco, jag ska nog dit och kolla på. Känner att jag vill bli frisk tills mina åtta timmar dans på tisdag, så då sitter jag på träningen imorgon. Nu ska jag ta mig min sista Zyx för dagen och lägga mig och läsa, har läst mer än halva Harry Potter nu, skit spännade!!

Puss


Jobba jobba joooobba

Nu har jag nyss kommit hem efter att ha delat ut reklamlblad med Insane, det var ganska drygt men det vart ju roligt när man gick runt där med sköna människor. =)

Snart kommer Emma och kanske lite fler folk hit och kikar på film, för ovanlighetens skull.

Igår var jag på en fest som till en början var ganska dryg, men efter ett tag vart det sjukt roligt och det vart en riktigt lyckad kväll.

Puss


Nya saker

Idag for jag, mamma och Tony iväg till stan och shoppade lite, hem fick jag med mig...

 
Ett par hurlurar ifrån Clas Ohlsson!

Rosa paraply också ifrån Clas Ohlsson!


Kofta ifrån Gina Tricot!

Och en topp också ifrån Gina Tricot!

Det var allt, nu ska jag och några ifrån Insane ut och tjäna pengar! =)
Puss


=)

Hade typ inte orken att blogga igår, får bli massa inlägg idag istället! :D


Haha!

Ibland händer det så random saker som får mig att skratta så himla mycket.

Idag när jag och Emma skulle åka hem ifrån dansen så höll jag i hennes jacka för hon var så varm när vi hoppade på bussen, så satt jag och höll i den ganska länge. Sen när Emma precis har hoppat av kollar jag ut genom fönstret och tänkte på att hon inte hade en jacka på sig, då låg den fortfarande kvar i mitt knä. Och jag som har varit fnissig hela dagen vill ju börja asgarva, men eftersom jag sitter själv på en buss med massa folk så tänkte jag att det nog var bäst att hålla in det. Så där satt jag på bussen med Emmas jacka i knät och satt och fnissa för mig själv.

Puss


Sjuk?

Idag efter skolan så var jag inte med på alla mina danskurser utan jag satt och kollade på för att jag känner mig sjuk.. Alla runt omkring mig har gått runt och hostat senaste veckorna och nu är det min tur. Mamma kom och väckte mig inatt för att jag hostade så mycket att hon vaknade. Nu är det dags att kurera sig, får börja ta massa vitaminer och sova mycket och allt sånt där. Hoppas jag lyckas!

Puss


Varmt? Kallt?

Imorse var det ju som sagt en minusgrad ute men sen när vi skulle upp till gympan så var det typ så varmt att man inte äns behöde jacka.. Den här tiden är så sjukt jobbig för på morgonen måste man klä på sig skit mycket och sen måste man gå runt och släpa på alla kläder mitt på dan när det är så varmt att man nästan dör, hah! Jobbigt med alla i-landsproblem.

Puss


Minusgrader

Idag när jag skulle gå till bussen så skulle jag bara kolla hur kallt det var ute. Det var en minus!!!
Helt sjukt att det börjar bli så kallt ute, inte roligt. :(

Puss


Naglarna

Så här vart resultatet!

Yeah!

Nu ska jag iväg till skolan.
Puss


Segare dag

Imorse klev jag upp en kvart tidigare för att jag och Emma skulle ta en tidigare buss, en kvart gör faktist mycket. Så jag var skit trött när första lektionen började, igentligen skulle vi ha dans men istället fick vi kolla på Avatar. Jag tycker att Avatar är en helt okej film, men jag och Emma såg den nästan nyss hemma hos mig. När man nyss har sett den så blir den ganska dryg, så jag höll på att somna hela tiden. Sen nu ska vi ha engelska b i tre timmar, jag känner att jag inte kommer vara så pigg ikväll när jag ska dansa i minst tre timmar till. Men dansen gör mig så glad så det spelar typ ingen roll hur trött jag är, jag får sno med mig lite frukt ifrån skolan och käka den mellan kurserna så blir jag pigg haha.

Puss


.

Jag har inte så jättemycket träningsvärk i alla fall. ;)



Cup beat



Idag kom ju jag på att jag kan ju cup beat, det är en skit rolig sak som många gör olika saker med. Jag brukar antingen köra själv och se hur fort jag kan eller så kör jag som dom på videon och skickar vidare. Det är sjukt roligt att skicka vidare och köra snabbt på en gång!! En cool sak att kunna helt enkelt och ett roligt tidsfördriv.

Puss


8 timmar dans

Idag har jag först haft tre timmar dans på skolan och sen har jag dansat fem timmar nere på Dawes. Det känns skit roligt att alla kurser har börjat, dock är jag ganska slut i kroppen efter allt dansade. En sak är jag säker på i alla fall, jag kommer inte kunna gå imorgon på grund av extrem träningsvärk! Men det är ju skit bra, för då vet jag att jag är på väg mit rätt håll.

Puss


Dansa

Nu ska jag iväg till skolan och först käka frukost och sen är det dans!


Puss


.

I fredags frågade jag min handledare om det var möjligt för mig att läsa spanska och tekenspråk i tvåan, och hon svarade att man inte fick det om man var ren estetare. Detta tyckte jag var lite konstigt så jag tog saken i egna händer istället, hah. Först gick jag och snackade med spanska läraren och han gick med på att ta in mig i kursen på en gång. Sen gick jag och snackade med tekenspråksläraren och det gick nästan lika lätt där också, vi var bara tvungen att hitta en passade tid.

 Jag förstår inte det här, är inte handledarna där för att hjälpa mig? Så står dom och säger att jag inte får läsa språk i tvåan, när det tydligen gick hur bra som helst. Aja, det är väl tur att jag frågade själv så jag inte bara gillade läget och inte fick gå kurserna. Så nu ska jag i alla fall läsa båda språken och det ska bli sjukt roligt, speciellt med teckenspråket!!

Puss


Segare dag

Idag på skolan har vi ju som dagt börjat med schemat, och idag hade vi historia a, kultur och ide historia a och matte b. Men det ända vi gjorde var typ att snacka. Förutom på historia lektionerna så gjorde vi en liten övning, men annars pratade dom vad kursen skulle handla om och sen fick man skriva ner sina försväntningar på krusen. Jag sitter inte direkt hemma och tänker "undra vad vi ska göra på historian, jag tror nog att vi ska göra det här." Så för mig blir det lite svårt att svara på dessa frågor eftersom jag oftast bara tar allt som det kommer. Imorgon har vi först dans på morgonen som ska bli sjukt roligt, sen efter lunch så har vi matte b igen vilket blir lite segare men jag klarar allt! =)

Puss


Ont ont ont!!

Imorse när jag vakna så kände jag att jag var skit stel i nacken, och sen när jag börja röra på mig började jag få riktigt ont. Jag trodde först att det var för att jag hade sovit konstigt, men efter ett tag klurade jag ut att det är ju efter alla krockar igår med go karten. Helt sjukt att man kan få så ont av att krocka typ fyra gånger, jag har varit sjukt stel idag på skolan ser ut som en gammal kärring. Imorgon ska jag ju först dansa tre timmar på skolan och sen ska jag dansa på Dawes i 5 timmar till, så vi får väl se hur det går med nacken. Jag får smörja in med linement (stavning) så blir det säkert lättare att röra på sig.

Puss


100 inlägg!


Så här ser jag ut idag.

Puss


Ny masscara

I lördags köpte jag mig en ny mascara och jag kände för att pröva en ny så jag köpte den nya Lash Stiletto Volume vattenfast. Den funkar jätte bra, man får jätte fina fransar av den.

Fick inte till så bra bilder men men.



Puss


Slut på helgen

Imorgon ska vi tillbaka till skolan, och desutom börja med schemat. Så imorgon blir det historia och matte, jag gruvar mig riktigt mycket för matte B men det kommer säkert att gå bra. Får jag hoppas på i alla fall. Jag är så trött efter idag så jag tror att jag ska gå och lägga mig och läsa tills jag blir trött nog för att somna. Det är så skönt när man har sovit länge innan en skoldag, det är ju inte så ofta det händer.

Puss


Sjukt rolig dag

Idag har jag flängt omkring inne på Multi Challenge och haft mycket roligt. Först åkte vi go kart vilket jag var sjukt dålig på, är inte riktigt lika säker på att det kommer bli lätt att köra bil nu. Jag krockade typ tre gånger. Jag vart också påkörd helt plötsligt så jag vart as rädd. Men alla fick ju sig ett gott skratt. Sen fick vi runt på Boda Borg och körde banorna, det var också roligt. Det roligaste är ju att komma på hur man fuskar. Sen körde vi ett spel på laserhallen, där jag ägde ut alla. Sen åkte vi iväg och käkade, sjukt rolig dag med massor av sköna brudar.

Puss


Nya skor

För några dagar sen gick jag runt i mina tygskor när det regnade ute och kom på att det inte var så skönt. Så då tog jag och skaffade mig ett par gummistövlar, skit söta.

Puss


Sol

Idag är det sol ute helt otroligt, så fort jag köper ett par gummistövlar (ni får se dom senare idag) så är det sol istället för regn. Men jag klagar inte, sol är ju grymt skönt! Idag ska jag iväg och göra lite hemliga saker med hemligt folk, hah! Det blir säker sjukt roligt. =)

Puss


Mrs potatohead

Jag och Linnéa satt nyss och kollade igenom lite av hennes gamla lådor och där hittade vi våran Mrs Potatohead, precis som den i Toy story.


Sjukt coolt att ha en leksak som är samma som på filmen. Hon har till och med ett fack bak på ruman där man stoppar in alla hennes tillbehör!

Puss


Överaskning

Hela veckan har jag och Linnéa hållt hemligt för mamma och Tony att hon bokat tåg och planerat att komma upp hit. Så igår vid nio tiden på kvällen så gick Linnéa bara och plinga på hemma hos oss. Det var så sjukt roligt att höra hur glad mamma vart, sånt kan man leva på länge! Så nu är alltså Min syster Linnéa här och hon åker hem imorgon. Idag har vi åkt ner på stan och kollat runt sen köpte vi fika och åkte hem. Sen kom mormor hit och fikade med oss. Efter vi fikat och vilat lite så åkte vi upp till maxi och handlade, sen åkte vi hem och käkade och kollade på Toy story 3 hyffsad film ganska rolig i alla fall. Nu sitter vi här och ska väl snart lägga oss och sova. =)

Puss


SJP NYC

Mormor har kommit hem ifrån Turkiet nu och hon har köpt med sig min älskling hem!!

Jag fick också ett jätte fint armband!


Puss


Trött

Är inte så jätte pigg idag, men igår var en sjukt rolig kväll. Det började med att jag och Emma åkte till Elin och vi fixade oss lite där sen åkte vi till Victoria i lungvik där var vi ett tag och bara hängde med mina sköna brudar. Sen åkte vi in på stan, gick hem till Emilia och festa lite där. Sen när alla var för trötta så åkte jag hem.

  
  
  
  
Roligare kväll!

Puss


Party

Nu drar jag snart iväg mot Elin, syns i dimman!

Puss


Naglar

Imorse på bussen så att jag och tänkte hur jag skulle måla naglarna ikväll, så tänkte jag vad jag skulle ha på mig. Det fick mig att komma på en cool sak.


Skorna jag ska ha på mig ikväll

Naglarna!

Jag tycker att det vart sjukt coolt, och att det också var coolt att det är som på skorna. Det är lite tanke bakom naglarna också. Nu ska jag välja smycken, käka och fixa mig lite sen drar jag och Emma till Elin och fixar oss klara där. Sen bär det av mot Victoria!!

Puss


Riesen

Idag efter skolan så tänkte jag att jag skulle unna mig en påse Riesen, det är typ min bästa godis. Dom är ju bara så sjukt goda, jag har redan ätit upp hela påsen. GÖTT!

Puss


ESDN09 <3

Idag på skolan så var vi på en föreläsning om typ drivkrafter och massa annat, det var killen som var med om att starta Storsjöyran som snackade så det var skit coolt. Han hade mycket bra och säga och man ville nästan höra mer efter 2 timmar av konstant snackade. Sen skulle vi ju få våra scheman men dom var inte riktigt klara så vi ska få dom nästa vecka, lite segt när man tror att man ska få de och så blir det inte så. Men det är bara att vänta till nästa vecka.

Ikväll blir det party med tjejerna ifrån klassen, eller ja halva klassen. Andra halvan kände sig inte pepp på fest så vi får väl ta det en annan gång när hela klassen känner sig sugna. Våran klass är typ den bästa klassen av alla klasser, under ett år med 17 tjejer har det inte varit ett ända bråk, alla har varit med på allt och ingen har varit utanför. Det är så himla skönt när man hamnar i en klass med massa sköna brudar!


.

Det var sjukt roligt att dansa igår, vi lärde oss lite olika danser och massa sånt. Idag på skolan ska vi först på någon föreläsning på gamla teatern sen efter lunch ska vi få våra scheman, roooligt!


Puss


Yeah!

MOT DAWES!

Puss


Irma

Irma är en skön brud som ger mig goda skratt hela dagarna, hahah! Idag så klädde jag ut henne lite.

Puss


Dansa!

Nu ska jag snart iväg ner till Dawes och lära mig mina assistent danser, det ska bli sjukt roligt att dra ner på Dawes efter så lång tid. Det är ju mer eller mindre där jag är mesta delen av min fritid. Jag har också hört att det har gjorts om mycket, så det ska bli spännade att se.

Puss


Drygare dag

Idag har vi inte gjort något vettigt på hela dagen. På morgonen gick vi till bion och kikade på Vägen till lycka, bra film! Efter lunchen gick vi runt i olika gruppen och höll på med en massa skit, det bästa var när jag var duktig för att jag somnade (fick en applåd!) Känns nästan skönt att vi ska börja med schemat på måndag, det är så segt när man känner att man inte får ut någonting av att vara på skolan. Imorgon på skolan ska vi äntligen få våra scheman, det ska bli rolig att se. Jag hoppas få hyffade tider, men det kan jag nog glömma hah!

Puss


Nostalgi

Ikväll blev det fångarna på fortet för andra kvällen i rad. Det är så sjukt roligt att kolla när man kommer ihåg alla celler som dom är i. Man börjar tänka tillbaka på kvällarna med fredagsmys och fångarna på fortet, det va bra tider det. Men det funkar att sitta här med mamma och kolla på en onsdagskväll, det går lika bra de. :)


Vandring

Idag på skolan så vandrade vi i ca två timmar, upp och ner för ett berg. Det var så otroligt härligt med min extrema träningsvärk. Men vi härdare och kämpade gärnet i regnet. Inte den roligaste dagen men det funkar väl de också. När jag kom hem ifrån skolan var jag så himla trött så jag la mig och sov i tre timmar, dock är jag fortfarande lika trött som innan.

Nu ska jag kika på fångarna på fortet ikväll igen, handboll mot fotboll.
Puss


Mjälle?

Idag ska vi ha en liten utflykt med skolan, vi ska till ett ställe som heter Mjälle. Jag har ingen som helst aning om vart det ligger eller vad man kan göra där. Hälften av klassen har ju bestämmt sig om att de inte går ut i detta väder, men jag och Emma ska stå ut. Hah, jag kommer blir typ dygnsur med allt regn här. Kallt är det också, men man ska inte klaga. Det är bara att klä på sig och se glad ut!

Puss


=)

Puss


Fångarna på fortet

Nu kör vi på nostalgikväll, jag och mamma har satt oss framför tv och kikar på fångarna på fortet.

Puss


Dans

Idag var det ju första danslektionen på skolan, alla årskurser hade lektion samtidigt. Det var sjukt roligt men också väldigt jobbigt, men det behöver man nu när man har haft sommarlov så länge. Det känns skönt att sätta lite fart på kroppen. Lärde mig också allas namn i ettan idag, älskar att jag har ganska lätt för namn, för det är så jobbigt att inte veta vad folk heter. Jaja, det kommer blir en grym höst, massa dans!!!

Puss


Skola

Nu drar jag iväg till bussen, jag längtar sjukt mycket tills vi ska dansa idag!


Puss


Musik

Varje morgon när jag går upp så här tidigt så måste jag sätta på musik medan jag springer runt och fixar allt. Det gör mig mycket piggare om jag sätter på en låt jag tycker är bra och höjer volymen. Det är en bra morgonrutin för att blir pigg, så testa det om ni är morgontrötta.


Puss


Harry <3

Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket, ta av mig skorna (har haft på mig dom typ hela kvällen) och lägga mig i sängen och läsa Harry Potter. Jag gillar den här boken för den är inte lika dryg som dom flesta böcker är. Dom flesta börjar ju ganska segt med mycket som händer innan man kommer in i själva handlingen. Men i den här boken kommer det spännade saker nästan i början. Det blir så himla mycket roligare att läsa då, när det är spännade nästan hela tiden. Det är bara så tråkigt att jag blir sjukt trött efter jag läst ca ett kapitel och då går det inte så fort att läsa. Jag måste ju skynda mig om jag ska hinna klart innan filmen kommer, GUD vad jag längtar!!


Puss


Dansa

Imorgon på på skolan så ska vi först träffa några ettor och leka några lekar. Sen efter lunch så ska vi äntligen få DANSA! Det ska bli så skönt att äntligen få dansa gärnet med tjejerna ifrån klassen, plus att alla ettor och treor ska också vara med och dansa. Vi har ju också bytt lokal, förra året dansade vi på Wendlas men efter dom hade bytt golv så fick många ont i fötter och ben så nu har vi bytt lokal till Gold's Gym. Jag tror att det kommer blir skit bra där, stor danslokal. Jag får väl se hur den är imorgon.


ESDN09
Dock är inte alla med på bilden, plus att hanna och louise har slutat. :(

Puss


Äppelpaj

Idag efter middagen bakade jag min specialare (äppelpaj), den vart lika god som vanligt. Efter pajen så tänkte jag att jag skulle prova våran nya symaskin, har några saker som skulle sys. Det gick väl som det gick, jag måste nog läsa på lite om vilka stygn man ska ha till vilka tyger. Jag och jonna ska väl sy våra egna kläder, tror jag i alla fall. Så jag får nog träna upp mig lite tills dess.


Sist jag bakade paj.

Idag har kameran varit utan batteri så det har inte blivit några roliga kort, förutom på skorna!
Puss


Snygga skor!!

Idag köpte jag mig äntligen ett par skor som jag velat haft sen Skorett öppnade här. Dom har varit på halva priset i mer än ett halvår, så jag kände att jag skulle unna mig dessa skönheter! Jag ska igentligen spara ihop massa pengar tills nästa sommar, men jag kände att om jag köper dom här så får jag spara mer en månad eller nått.


Åhhhhh, dom är sååååå snygga!! <3
Puss


.

Så här ser jag ut idag!

Nu ska jag iväg och käka frukost på skolan.
Puss


Back to school

Det känns mycket skönare att gå till skolan när man vet att i alla fall alla ettor i östersund börjar idag, kommer kännast bäst när alla tvåor och treor börjar också. Dock börjar våra treor idag, så det känns bra! Idag ska vi väl inte göra så mycket på skolan, vi ska planera vad vi ska göra med ettorna nån dag, och i eftermiddag skulle det vara "fest" i badhusparken. Det blir nog en ganska skön dag idag. Efter skolan ska jag tillbaka till H&M och kolla efter väskan, haha jag ger inte upp! Sen får jag se vad jag ska hitta på, det blir säkert något roligt.

Puss


Naglar

Idag har jag äntligen orkar gjort nya naglar. Det fick bli isvitt med en silverglitternagel och på den också en blomma.

 

Jag blir så glad när man kollar ner på händerna och ser att man har fina naglar, det kan göra en hel dag för mig.

Puss


Nya tävlingskläder

Nu ska jag ta tag i det här med tävlingskläder. Sandra ska designa min singeldräkt, så den kommer säkert blir sjukt snygg. Jag och har också skissat upp min och jonnas pardräkt, inte så snygg ritning men men.


Ungefär så här ska dom se ut, jag är en mästare på paint!!

Puss


Bilder

Här kommer några bilder ifrån tårtbakningen. =)

 
 

Puss


Slappa

Nu ligger jag och Emma och kikar på Disney Channel och bara myser. Båda tog nyss en powernap vilket var det skönaste jag gjort på länge. Det vart lite sent igår när jag och Emma låg och tittade i en kaleder på alla roliga namn på namnsdagarna. Vi hittade sjukt många roliga och fula namn, till exempel Hakon och Hulda. Sry om det är några som heter det. HAH!

Puss


Tårta

Imorse satt och och Emma och funderade på något roligt man kunde baka. Till slut kom vi fram till att vi ville baka en tårta, så vi cyklade till Ica och köpte massa med goda ingredienser. Vi fick en sockerbomb till tårta, men den var god. Bilder på den kommer lite senare.

Puss


Keybord cat


Blixt

Det är helt sjukt, medan vi kollade på filmen kanske det blixrade ca 50 gånger. Helt sjukt det bara kom blixt efter blixt, som tur var åskade den inte någe mycket alls. Jag gillar inte åskan alls, tycker att det är läskigt.

Puss


Bilder

Nu kommer bilderna ifrån igår!

  
  

Puss


Lugn dag

Idag har jag inte gjort så mycket alls vilket är jätte skönt dagen efter en lyckad fest. Jag och Emma drog oss ut till lövsta och kollade när min kompis Michel spelade fotboll. Efter första halvlek blev båda sjukt hungriga och trötta så mamma och Tony kom och hämtade oss. Vi skjutsade hem Emma och åkte och köpte Thai take away, sjukt gott! Förutom att dom hade lagt i en chili eller nått i min mat som jag trodde var en paprika men nejnej.

Nu ska Emma komma hit och vi ska mysa och kika på Eclipse, blir nog så att hon sover över också.

Puss


Party!

Igår var det party, vi drog lite från ställe till ställe. Det var en sjukt rolig kväll med Hanna och Julia.
Alla bilder har hanna så dom skaffar jag fram lite senare, just nu har jag bara 2 bilder.

 

Puss


Fest

Nu blire party med Hanna och Julia. <-- Deras blogg!! 


Puss


=)

Nu sitter jag på skolan och har precis slutat. Idag har vi inte gjort så mycket typ haft tråkigt, hah.. Ikväl blire party med Hanna och
Julia, det blir nog roligt. =)

Nu ska jag iväg till H&M igen och kika efter väskan, jag har klippt ut bilden ur tidningen och ska fråga om och när dom får in den. Det blir säkert skit bra.

Puss


Nu drar jag

Nu ska jag iväg till skolan och äta frukost.

Puss


Handedarkurs

Idag efter jag suttit på stortorget så åkte jag och Tony iväg på en sån här handledarkurs som man ska ha gått när man ska börja övningsköra. Jag är lite sen på att ta den men jag har haft så mycket för mig det senaste året, verkar det som. Men nu ska jag i alla fall börja köra så fort jag får tillståndet, vi får väl se hur det går. Känns som att jag kommer att köra på någon det första jag gör, men man får väl hoppas på det bästa.

Puss


Skola

Idag så börjar vi kl 10:00, det var lite kämpigt att kliva upp vid halv nio men det funkade. På skolan idag gjorde vi inte så mycket, vi lekte lekar nästan hela dagen.

 
Lovis i badhusparken innan lekarna drog igång.

Efter skolan gick jag, Malin, Elin och Emma och köpte oss en glass och sen satte vi oss på stortorget och bara mös i solen.

Imorgon börjar vi klockan nio, jag och Emma ska försöka oss på frukosten på skolan så det blir till att åka tidigt imorgon.

Puss


Frukost


Puss


Ring

Idag när jag var inne på H&M och letade efter väskan (den fanns inte) så hittade jag en skit snygg ring istället.


Den kostade bara 30kr!!


.

Skola idag... Det var helt okej, den ända vi gjorde var att lyssna på lärarna, fick nya handledningsgrupper och snacka typ. Fika gjorde vi också (viktigt). Imorgon börjar vi kl 10:00 och det känns tungt, då måste man upp tidigt och hålla på. Men glad är jag ändå!!

Ikväll har Emma varit här och kollat på film, vi kollade på Remeber Me och Jalla Jalla. Rememer Me var sjukt bra och Robert Pattingson är ju så himla snygg som vanligt.
Nu ska jag lägga mig i sängen och snacka med min käre syster.

Puss


Dans dans dans!

Så här ser jag ut idag till första dagenn i skolan.

 

Puss


Skola

Så här ser jag ut idag till första dagenn i skolan.

 

Puss


Skola

Imorgon är det alltså skola, dock börjar vi inte förän kl 13:00 så Jag, Emma och Josefin ska gå en sväng på stan innan och kolla om väskan finns i verkligheten, haha. Det känns sjukt roligt att träffa alla tjejer i klassen igen och om ett tag börjar alla våra danstimmar med Kersti, jag längtar exta mycket till dom hårda balett passen. Sen börjar ju också dansen på Dawes snart också, där jag kommer att tillbringa hela kvällarna nästan. Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra termin!


Gammal bild ifrån Vårshowen 08.

Puss


Snygg väska

Jag fick hem tidningen Frida idag och i den hittade jag en sjukt snygg väska som jag bara måste ha, plus att den var skit billig kostar bara 199 kr. Det är bara det att jag vet inte om den finns i butiken här i Östersund, ska kolla imorgon innan skolan. Får verkligen hoppas för jag hittar inte äns väskan på H&Ms hemsida.


Om den inte finns på affären imorgon kommer jag bli ledsen.
Jag får hoppas!! :D

Puss


.

Det vart inget jobb idag...

Just nu ligger jag ute på baksidan och läser Harry Potter, sjukt spännade. Väntar också på att Josefin och Emma ska komma hit och göra mig sällskap. Sen hittar vi säkert på något mysigt, som vi alltid gör.


Jag och mamma tidigare i sommar.

Puss


Mitt sommarlov är snart slut

Redan på onsdag börjar jag skolan eftersom vi tvåor ska hjälpa ettorna att känna sig välkomna och massa skit. Då är alltså min sista sommarlovsdag imorgon och idag fick jag reda på att jag har fått en jobbdag på Tonys jobb precis imorgon. Så då är det här min sista sommarlovsdag, känns sorligt. Men allt för pengarna, måste ju spara tills nästa sommar då jag förmodligen ska iväg på Pace & Love. Nu ska jag ut i solen och ta vara på min sista sommarlovsdag!


.

Nu ska jag iväg en snabbis till stan för att byta två par strumpbyxor, de paret som det var leopard mönster på och ett par som mamma köpte som var lite små.


Puss


.

Just nu sitter jag ute och solar med Josefin och Emma, sjukt trevligt. Får väl se vad vi ska hitta på för skoj.

Puss


.

Igår var det fest hos Elin och Sofie, en galen och sjukt rolig kväll.

  
  
  
 

Bästa kvällen på länge!!
Puss


.

Nu drar jag på Party!

Puss


.

Idag har jag varit med Emma för ovanlighetens skull. Vi har mest bara chillat, målat naglarna har vi också gjort. Jag målade dock samma som förra gången, eftersom det kommer matcha det jag ska ha på mig ikväll. Ikväll blire party för hela slanten, fy vad roligt det kommer blir!


Här får ni en snygg bild på Oskar Linnros, bara för att han är så snygg! <3
Puss


.

Igår kom mamma hem med världens sötaste kort till mig.


Jag älskar dig mamma!
Puss


.

Hej!
Idag har jag inte varit så bloggsugen därför har det blivit så få inlägg.

Idag har jag bara hängt med Emma, på dagen hemma hos mig och på kvällen hos henne. Hemma hos Emma kollade vi på filmen Valentine's Day, den var skiiiit bra!!

 

Se den!!

Imorgon blire till att parta gärnet med mina brudar plus fler.
Puss


.

Ikväll cyklade jag och Emma iväg till Elin och hade myskväll. Först hjälpte vi Elin att sätta upp typ blommor på hennes vägg, sen kollade vi på Coyote Ugly (världen bästa film typ). Men vi hann inte kolla klart på filmen för jag och Emma skulle cykla hem.

 
 

Imorgon kommer Emma hit och ska ha lite åsikter om lite kläder och så. Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa eller nått sånt.
Puss


.

Nu kommer korten på sakerna jag fick med mig ifrån stan.

 
Klänning från H&M|Strumpbyxor som jag trodde
                             det var blommor på men icke
                             från Åhlens
 
Tröja och byxa      | Örhängen från        
från H&M                 Ur & Penn

Tygskor från Accent

Puss


.

Hej!

Jag har precis kommit hem ifrån stan köpte lite snygga saker. Jag hinner tyvärr inte lägga in bilder innan jag drar iväg till Elin. Jag ska snart möta upp Emma med cykeln så jag måste springa nu. Bilderna kommer alltså ikväll.

Puss


.

Nä nu drar jag snart iväg till stan.

Jag just nu:


Puss


.

Det blev inge forsaleder idag med detta väder. Jag får dra ner på stan istället med mamma och shoppa lite, kanske behöver lite saker tills lördag då det är fest!! Strumpbyxor behöver jag i alla fall, så det måste jag införskaffa.

Btw, så tycker jag att det börjar blir sjukt drygt när inte Dawes är öppet och man inte kan dansa. Längtar tills höstterminen börjar, då jag ska dansa extremt mycket plus att jag ska vara assistent åt Andrea så det blir säkert skit bra. Bara det kan börja nån gång!!


Bild ifrån Vårshowen 2010.

Puss


.

Gud vad jag älskar när mamma ringer och säger; Vill du inte gå på stan med mig jag har hittat en tröja jag tror du gillar. Det är typ det bästa samtal man kan få, eftersom mamma har hittat en tröja som hon gillar så då vill hon betala för den.
Mamma Jag Älskar Dig!

Puss


.

Godmorgon.

Vaknade för en tag sen och nu sitter jag och kollar på Disney Channel. Det är den bästa kanalen att kolla på såhär på morgonen. Jag vet inte om det blir forsalederna idag, men jag vet inte hur det blir med vädret. Vi får se.

Puss


.

Nu när jag har kollat på alla filmerna så ska jag också läsa sista boken; Harry Potter och Dödsrelikerna. Jag måste dock skynda mig att läsa ut den eftersom första delen av sista filmen kommer ut redan nu i november. Då vill jag ju ha läst det som kommer på filmen och eftersom jag inte vet hur långt dom gör filmen så måste jag läsa mycket. Det är ju direkt inte en kort bok, här ska läsas!  

Imorgon kanske vi åker iväg till Forsalederna om vädret är fint, men vi får väl se hur det blir.
Puss


.

Ansiktsmask är så skönt att lägga när man känner att man är smutsig i huden. Speciellt Make Up Stores Mud mask, den öppnar alla porer och rengör. Den är den bästa ansiktsmasken jag har prövat i alla fall, dock har jag inte prövat så många. Men den hjälper verkligen plus att den är blå, så då blir allting mycket roligare!


Jag just nu.

Puss


.

Idag klev jag upp tidigt, tog med mig Emma och drog till stan. Det var nog snabbaste jag varit på stan någonsin, vi hoppade av bussen kl 11:10 och åkte med bussen hem till mig 11:25. Vi skulle bara in och köpa en tröja till Elin så då gick det sjukt fort. Sen åkte vi hem till mig och kollade på fjärde och femte Harry Potter. Ikväll blir det sjätte hemma hos Emma, sen när jag kommer hem ska jag börja läsa sista boken.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och Tony ska komma hem och laga mat, jag kanske ska lägga en ansiktsmask under tiden..  Vi får se.

Puss


.

Nu har jag precis kommit hem ifrån Elin. Vi kollade på tredje Harry Potter, käkade popcorn och bara mös. Imorgon ska jag och Emma först på stan och köpa en stjorta åt Elin, som jobbar så hon hinner inte köpa den. Sen ska vi hem till mig och försöka hinna med fjärde och femte Harry Potter sen kanske också sjätte. Jag måste nog läsa boken, jag orkar inte veta och se vad som kommer att hända. Det är så jobbigt att det ska ta så lång tid att göra alla filmer, fast när dom väl kommer så är det ju värt längtan. =)
Här får ni en bild på Elin och Emma! 


Puss


Harry Potter

Idag så kom Emma hit och vi kollade först på Harry Potter 1 och sen kollade vi på tvåan. Ikväll ska vi iväg till elin och kika på trean, sen tror jag att vi kollar på resten imorgon.


Nudelkopp

Igår när mamma kom hem så hade hon köpt nudlar i en kopp, precis som det är på film AScoolt!


Såhär såg den ut när man öppnade den, man fick
till och med en gaffel.


Så var den klar, jag la i några korvbitar
för att det ska bli mer mat.

Det var faktist god och lätt att göra, och det vart ju ingen disk eftersom man fick med gaffel och allt. Det här ska jag typ leva på när jag flyttar hemifrån.
Puss


Trött

Det blev aldrig så att vi cyklade till Elin utan hon och Emma kom hit till mig ist. Vi satt bara och snacka en massa skit och umgicks.

 
 
Här kollar vi svanken om någon undrar.

Brudarna har precis åkt hem och nu sitter jag här själv. Jag ska snart lägga mig och sova för jag är så sjukt trött av någon anledning. Imorgon ska väl jag, Elin och Emma hitta på något skoj får jag hoppas. Vi hörs imorgon!
Puss


HAHAHA!

Jag kanske är efter men fy fan vilken rolig!!!


Dagens outfit

Så här såg jag ut idag på stan.
Puss


Emma!

Idag har jag och Emma varit på stan där hon köpte en väska, sen köpte vi lite godis och åkte hem till Emma. Där kikade vi på The last song med Miley Cyrus, den var skit bra grät lite smått där ett tag. Men det var en sjukt bra film, lite töntig ibland med annars så! Efter det så spelade vi sällskapspel, som är sjukt underskattat. Vi spelade A-Ö, Sjukt roligt även fast Emma vann.

 
Klockan var skit läskig, varje gång tiden
var slut då hoppade den till och vände
på dig. Jag hoppade till varje gång.
 ^^,
 
Alfons, emmas hund!

Nu sitter jag här och väntar på att mamma och Tony ska komma hem och laga mat, lyssar också på min älskade Oskar. <3
Ikväll ska nog jag och Emma cykla iväg till Elin och mysa lite med henne.
Juste!! Igår läste jag ut sista boken i Twilight sagan, den var så sjukt bra!! LÄS DEN!
Puss


Blond


Knäckebröd!

Nu har Emma nyss cylkat hem så då har jag gjort mig knäckemackor med smör och aromat och ett stort glas o'boy. Här ska det läsas!

Bilder på mitt hår får ni imorgon!
Puss


Färga håret

Nu har jag precis sköljt ur färgen ur mitt hår, nu är det bara att hoppas på att det blir bra.

Puss


Så länge vi båda andas

God morgon!
Jag vaknade för typ två timmar sen och har legat och läst tills nu, boken är så sjukt bra måste bara säga det igen.

Igår när jag var på stan så hittade jag en parfym som luktar sjukt gott, det är NYC av Sara Jessica Parker.
flaskan ser ut så här:


Flaskan är också skitsnygg vilket jag tycker är viktigt när man väljer parfym, den luktar nästan godare när flaskan är snygg. Plus att jag älskar ju Sara Jessica Parker så det här är den bästa parfymen just nu!

Puss


Äppelpaj!

Idag så bestämde jag och Emma oss för att baka min kända äppelpaj, så vi cyklade upp till Ica nära och köpte marsán sås och lite godis och sånt. Pajen var lika god som den alltid är, jag menar din är ju min äppelpaj!


Efter vi ätit paj cyklade vi hem till Emma och kollade på Raise your voice och Scary movie 3. Nu har jag nyss kommit hem och ska snart lägga mig i sängen och sova. Imorgon blir det att färga håret!!
Puss


Naglar

Har målat mina naglar med mina nya nagellack idag.
Resultatet!

Glitter på en nagel är så snyggt!
Puss


Shopping

Idag när jag och Emma var på stan så vart jag galen och köpte massa saker, så nu har jag inga pengar kvar. =(

Här är kort på allt jag köpte!


Trosor och bhar från        Väska från Accent.
Cubus.                            Femänmesblock från
                                      Akademibokhandeln.

Två par örhängen och     Hårfärg och två nagellack
ett halsband från            nr: 104 & 47 från Åhlens.
Ur & Penn.

Nu är jag och Emma hemma hos mig och chillar, vi ska kanske fika eller nått snart.
Puss


Diggiloo

Gud vad bra det var massor med bra artister, fina kläder, och mycket glada skratt. Jag har tagit miljoner kort som ni ska få se.


      Jag och mamma!                       Alcazar!

     Jessica Andersson!              Mojjes bananlåt!

Markoolio innan han la   Världens sötaste unge
sig i mitt och mammas    som makoolio tog upp
knä!!!!!!!                                 på scenen!

              Timoteij!                            Ballongdansen!

Så himla coola kläder!                    Andreas!

           Disco grabbar!                            Alla!

Puss


God morgon

Nu ska jag snart cykla till stan med den efterlängtade Emma, jag ska väl köpa lite saker till skolan, lite hårfärg och kanske något mer skoj. Bilder ifrån igår kommer senare när jag kommer hem.

Fjortiskort på hur jag ser ut idag!

Puss


Linser

För cirka en vecka sen köpte jag bruna linser ifrån Färgadelinser. Det var sjukt snabb leverans och billigt var det också, så ska ni köpa färgade linser så köp dom därifrån. Till en början var det ganska svårt att få dom på plats i ögat, men man blir bara mer och mer van hur man ska göra.


 Klicka på bilderna!

Såg nu att jag måste färga mitt hår omgående, det får nog bli på söndag eller nått sånt.
Puss


Twilight!

En rolig sak som jag märkte igår är att alla i detta hus läser någon av de fyra  twilight böckerna. Det ser så roligt ut när alla tre sitter ute på baksidan och alla läser en av böckerna. Det är vi som är  twilight familjen!

Mamma läser ettan:

Tony läser tvåan:

Och jag läser den otroligt spännade fyran:

Ni som har läst fyran vet ju hur otroligt spännade den är, det är helt sjukt! Jag hade ingen aning om att det skulle hända som det gör i boken, det är ju helt otroligt. Men nu ska jag inte avslöja mer, jag säger bara: LÄS DEN!
puss


Diggiloo!

Idag ska jag, mamma, Tony och mormor iväg på Diggiloo, om ni vill veta vad det är så kan ni klicka på länken. Det är typ en stor konsert med massa olika artister. Idag känner jag mig mycket bättre i huvudet det gör nästan inge ont alls, vilket är tur nu när vi ska iväg idag. Dock har jag mycket mer hosta idag och ont i halsen, vi får svänga förbi någon affär senare och köpa halstabletter.

Är det bara jag som längtar till skolan eller? Jag längtar mest till alla mina kompisar i min underbara klass, jag längtar till och med till alla lektioner bara sitta där och lära sig massa saker, göra massa uppgifter och ha någonting att göra hela dagarna. Jag tror nog att jag längtar efter allt det där mest för att jag är så rastlös, det blir nog att det blir bättre när dansen börjar. Sommarlov är så tråkigt, jag vet att jag borde ta vara på sommarlovet så länge jag har sommarlov, men det är för många veckor man är ledig. Kan dom inte sprida ut sommar lovet runt i terminerna när man är skolless. För nu är man ju ledig så länge att man till och med längtar efter att komma tillbaka till skolan. Det skulle vara mycket bättre om dom kanske lägger till en vecka på jullovet, på sportlovet, påsklovet och alla andra lov. Jag tror att det skulle gå bättre då och att man inte skulle bli lika skolless.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig inför kvällen.
puss


Knarka?

Nu har jag nyss tagit min kvälldos av piller och div saker, jag känner mig en en knarkare.

Detta är min dos för kvällen.

Nu ska jag försöka sova bort det onda i huvet, godnatt!
puss


Oskar Linnros

Oskar Linnros är en av mina bästa artister, jag är lite seg så jag fick höra hans musik för ca 2 veckor sen. Då tyckte jag att han var ganska hyffsad men sen när jag fick se han på Storsjöyran så höll jag på att dö, så bra var han! Och snygg också, herrgud tänkte dela med mig av några av hans låtar, lyssna och njut.


Sjuk

Tja bloggen.

Igår kväll när jag kom hem ifrån Jim så fick jag extremt ont i huvudet, jag tänkte att det borde vara bara vanlig huvudvärk. Men när det senare mot kvällen kändes som om någon stack in en kniv i mitt huvud så fort jag rörde på mig så fattade jag att det borde vara något annat. Så jag tror att jag har fått bihåleinflammation vilket inte är så skönt. Jag har legat hela natten och haft så sjukt ont, jag har aldrig haft så ont i huvet som jag hade inatt. Så jag sov typ en halvtimma i taget. Men nu börjar det bli bättre när jag ätit en ipren och några typ slemlösade piller, så vi får hoppas att jag mår bra när vi ska iväg på Diggiloo imorgon!

Nu ska jag försöka få min Ipod att fungera så jag kan blogga ifrån den.
Puss


Blogg?

Jag har nu blivit tvingad av min kära syster linneaschoice att skaffa en blogg.  Jag vet inte riktigt hur det här kommer att bli, men det blir säkert något bra!

Idag har jag suttit vid konsum på frösön och hjälp min kompis Elin att sälja jordgubbar. Jag tycker så synd om henne när hon sitter där själv så jag måste hålla henne sällskap. Sen efter det gick jag hem till Jimpen och kikade på en film, jag och Jim är så sjuka i huvet när det gäller popcorn. Nästan alltid när jag är där så poppar vi 3 påsar och dessa äter vi upp på ca en timma! När jag är hemma själv kan jag inte äns äta en, det måste vara Jim som äter upp alla!
Imorgon ska jag nog se till att städa lite på mitt rum, kanske dra iväg på stan en sväg också och köpa lite saker till skolan, vi tvåor på vittra börjar ju en vecka innan alla andra tvåor i östersund... Men men, då har vi godast mat också!!

Aja, Linnea här har du ditt första inlägg! kanske ska fixa en dagensoutfitt om du vill ha en, hahah!
Puss


Hellooo

Hej!

Nu är det den mörkhåriga tjejen på bilden som skriver. Det är jag som är storesyrran till bruden åt höger - LovisTovis.

Här blir det mycket kul ska ni veta!


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!