Körlektion

Nu sitter jag på skolan och väntar på att klockan ska bli 10 för då ska jag ner på körskolan och ha min första körlektion... Jag är sjukt nervös men jag tror att det kommer gå bra. Efter körlektionen ska jag på skolan och käka sen blir det danslektion och sen direkt ner på Dawes och ha 4 lektioner i rad. Kom och dansa för mig, jag har disco, street och commercial ikväll, det kommer bli sjukt roligt. Bara det att jag har glömt att fixa låtarna till mobilen så jag har lite smått panik över det, men jag ska försöka fixa det på något annat sätt. Aja, vi hörs sen.

Myskväll

Sitter hemma och fixar naglarna och kollar på Desperate hosewives, riktigt mysig!


Nu blir det skola!


Duktig

Idag var jag duktig igen, jag hade först en bra dag på skolan och sen gick jag till körsskolan och skrev in mig! Så på tisdag har jag min första lektion, nu blir det snart körkort! ;)


Plugg

Tänkte jag skulle vara duktig och plugga lite ikväll, så nu ligger jag här i sängen och kämpar.. Det är inte så roligt.

Btw så har Emma tagit körkortet så ett stort grattis till henne!


Mys

Just nu är jag hemma hos Ronja och chillar, vi gick hit efter spanskan och sov lite. Nu har vi precis ätit lite lunch och ska snart iväg till dansen och göra lite dans till musikalen.


Dansdag!

Igår hade jag bara en danslektion på skolan på eftermiddagen, skönt med sovmorgon varje måndag. Sen efter skolan drog jag ner på dawes och gjorde lite danser och pratade med Andrea.

Nu sitter jag och kollar på vakna och dricker en annanassmoothi, mums!


Frukost


Dawes och revy

Idag åkte jag först ner på Dawes och hade personalmöte och dansade lite med världens bästa gäng. Sen drog några av oss iväg och svullade pizza på Athena, riktigt mysigt. Efter det gick jag upp på storsjöteatern och kollade på revyn med mormor, jag blev riktigt sugen att hoppa upp på scenen och vara med igen. Men jag höll mig kvar i publiken och tittade på en riktigt bra revy.


Partyfredag

Igår var jag först hemma hos Victoria med henne, Josefin, Elin och Emma sen drog vi vidare till O'learys där jag träffade massor av trevligt folk. Efter korgen körde vi som vanligt på en hamburgare på Mc Donalds och kvällen slutade skrattandes hos Elin. En riktigt lyckad kväll med andra ord! :D

Kanske dags att städa lite?


Skola

Nu sitter jag och kollar på vakna och ska snart springa till bussen till skolan, känns riktigt jobbigt att kliva upp men jag ska ju få träffa alla i klassen. Riktigt roligt!


Prinsessa

Så här fin var jag hela kvällen hos cazandra igår.


På väg till pappa

Det gick inte att lägga ut ett inlägg på tåget så jag gör det nu istället. Nu är jag framme i gävle och vi sitter och kikar på en film på tvn. Om några timmar ska vi tillbaka till tågstationen och hämta upp Linnea.


Naglar och packning

Idag har jag och mamma mest bara tagit det lugnt, jag har målat mina naglar också och det blev riktigt fint.

Snart kommer Cazandra hit och håller mig sällskap medans jag packar för imorgon bär det av till pappsen och company. Linnea kommer också dit så det blir riktigt roligt.


Mys!

Nu ligger jag och cazandra och kollar på paradise hotel hemma hos henne, riktigt mysigt är det.


Hej då elin

Just nu ligger jag i sängen och kollar när elin håller på att packa ihop sina saker. Hon ska snart åka hem och då är jag forever alone igen! Haha, nejdå jag tror att cazandra kommer och hälsar på idag när hon kommer hem det ska bli riktigt trevligt.

Såhär sov elin igår, hahah.


Nyår

Det blev inga bilder på hur vi såg ut igår men jag lovar att vi var skitsnygga! Kvällen var i alla fall riktigt rolig, träffade mycket trevligt folk och kvällen slutade med hockeymatch och sova på soffan.

Här får ni lite bilder.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!