Bilder

Halloween!!Flakfesten!
Lite bilder på vad som hände förra veckan! :)


Nu jävlar

Hej alla glada! Nu ska jag börja blogga igen, känner att jag saknar det för mycket och jag vet ju att ni saknar mig eller hur? haha, nä men aa.

Idag var jag och Emma på stan ett tag och fixade lite saker, sen drog jag och Caz ner på Dawes och jag gav henne lite tips inför tävlingen. När mamma slutade tog vi en snabbtur på stan och jag fick med mig lite nödvändiga saker hem (visar lite senare).

Ni kommer få ett inlägg med lite bilder från förra veckan typ från flakfesten i onsdags och halloween i fredags, jag var Esmeralda igen men nu med en geten vid min sida!


Skola

Nu sitter jag på skolan och nästa lektionen börjar klockan ett.. Så nu måste jag sitta och vänta i tusen år.

Igår vaknade jag hos Emma och vi kollade klart på Vintergatan 5b, sen cyklade jag hem och åt. Vid sex drog jag ner till dawes och dansade i tre timmar, när jag kom hem städade jag och pratade med min syster tills jag skulle sova.

Jag längtar så sjukt mycket till helgen då jag och Elin åker ner till Linnéa, vi ska kolla på Britney Spears på söndagen. Helt sjukt rolig helg det kommer bli!!!


Körning och snö

Idag efter dansen så övningskörde jag med Tony, det gick jätte bra och det var lika roligt som alltid. Gud vad jag längtar tills jag har tagit körkortet!

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och läsa lite Harry Potter, läser fortfarande Hemligheternas kammare och det börjar precis bli riktigt spännade.Ha en bra kväll!

Bilder från fredagen


Nu ska jag ta tag i det här

Ska försöka blogga lite oftare nu, det blir ju så tråkigt annars. Tänkte berätta om min helg so far..

Jag tog ju helg i torsdags klockan 11 och i fredags var jag med Emma och Elin när dom gjorde sin första tårta till sitt projektarbete, dom ska göra fyra "danstårtor" i fredags blev det en balettårta.


Resultatet!

Senare på fredagen så blev det födelsedags firade på frösön, vi firade Viktor som har fyllt 18. Kvällen slutade med att jag Elin och massa grabbar stog och röjde på O'learys dansgolv. En riktigt bra kväll!

Igår gjorde jag typ ingenting, vaknade upp hos Elin när hon drog till Bräcke vid 8 och kunde inte somna om. Sen följde jag med mamma och Tony och målade våran nya bod och sen låg jag bara hemma framför tvn hela kvällen.

Idag så har jag dansträningar med tävlingsdansarna inplanerat och efter det får vi väl se vad som händer, jag har ju ledigt på måndag.

Trött

Jag är så trött nu så jag bloggar imorgon istället. :)

Bilsnack

Nu sitter jag här på skolan och väntar på att det ska bli lunch. Alex och Leo sitter och snackar bilar och jag fattar ingenting så jag underhåller mig med wordfeud. Efter lunchen är det danslektion men jag tror att vi bara skulle prata.

Hörs senare!


Hemma från träningarna

Kom precis hem från brons och brons/silver träningarna, vi tog det väldigt lugnt idag eftersom det var så många som var slut efter gårdagen.

Att vara tävlingsledare är verkligen det roligaste jag vet, jag hade så himla roligt på tävlingen igår! Jag har nog aldrig varit så stolt och glad för att folk har gått vidare som jag blev igår. STORT grattis till alla som det gick bra för, nu längtar jag nästan ihjäl mig till hallstahammar.


Hemma nu!!

Nu ligger jag i sängen efter den roligaste dagen på länge, men ni får höra mer om den imorgon för nu ska jaf sova. :D


Nya saker

När jag och mamma var på stan i tisdags fick jag med mig det här hem.
Båda sakerna är från Ur & Penn.


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!