God morgon!

Nu ska jag snart gå igenom världens läskigaste skog för att komma fram till bussen haha. Nu har jag med mig kokat vatten till hela dagen eftersom det blir ungefär sju timmar dans idag. Vi hörs mer på skolan!

God natt

Sitter här med ett arbete som är klart, paraciter hela ansiktet, en efterlängtad ramlösa och en sjukt bra humör!

Nu är jag värd några timmars sömn.

Plugg

Sitter och jobbar på ett arbete som ska vara inne imorgon, så ikväll blir det inget bloggande. ;)


Bilder från sm

Här får ni några få bilder ifrån street sm i söderhamn.


  

  
Min och Caz        Vi vann också     Köpte mig en sm-tischa
medalj                en handduk


Ni fick en bild på min snygga silvriga
adventsstjärna också.

Första advent



Jag älskar hur mysig december alltid är, dags att mysa järnet!

Vatten?!

I fredags när jag satt på tåget fick jag höra av min syster att vattnet i östersund kan vara smittat av en parasit, det är alltså därför alla ligger hemma och är sjuk. KUL! Så nu sitter jag och mamma och kokar vatten för fullt, jag dansar ju hela veckorna och jag dricker minst en liter vatten om dagen. Så här ska det kokas vatten...


Sorry!

Okej, nu äntligen har jag tid till att blogga. Dom senaste dagarna har varit helt sjuka.

I fredags så skulle jag packa allting till street sm, jag, mamma, Nikita, Maja och moster skulle åka bil klockan halv fem på lördagmorgon. Sen på fredag vid sex så ringer Nikitas pappa och upplyser oss om att det inte är så smart att köra bil eftersom det har varit världens snökaos juse innan söderham (där street sm var). Så mamma säger att vi inte ska åka, Maja och Nikita ger också upp. Jag börjar lipa (hahaha!) då blev det lite kaos hemma. Mamma slänger sig på telefonen och frågar om tågen går, det gjorde dom så ungefär vid sju bokar mamma tåg klockan nio till Gävle där min pappa bor. Så då åkte jag med tåg ner, var framme klockan två på natten. Sen åkte jag och pappa till tävlingen halv sju på lördag morgon.

Känns så sjukt härligt att jag kom iväg även fast det blev så mycket stul med allt. Jag har i alla fall haft en kung helg, tävlingen var så sjuk rolig. Jag kom till semi i singeln och i par men Cazandra så kom vi fyra. Så jag är super nöjd.

Puss

Plugga

Nu sitter jag här på skolan igen, snart är det spanska sen blir det plugg!


Det är här mina bästa tjejer! :D

Puss

Dans

Idag har vi alltså dansat hela dagen uppe i dom nya lokalerna, det har varit sjukt roligt men också sjukt jobbigt. Det är ju tur att alla dansarna på skolan har så bra kondis och att vi är så bra på att peppa varandra. Jag hoppas att några har börjat tänkt på att börja på Vittra idag i alla fall. Skolan har ju inte det bästa ryktet men nästan allt som sägs är inte sant, visst att det är sjukt konstiga människor som går här men det är ju bara roligt att kolla på haha.
Jag tycker i alla fall att Vittra är den bästa skolan jag har gått på.

Nu sitter jag och Irma nere på skolan och jag ska försöka göra klart idrotten, så vi hörs ikväll när jag kommer hem ifrån dansen.

Puss

Öppet hus

God morgon.

Nu känns det lite bättre i benen, jag kanske vara var sjukt trött i dom igår eller nått. Idag är det öppet hus på skolan så vi ska dansa och visa upp oss hela dagen, sjukt jobbig men ändå lite kul. Så jag hoppas att ni kommer och kollar på alla duktiga dansare på Vittra, vi kommer att vara i våra nya lokaler som ligger vid typ Prolympia så kom och kika!

Puss

Ont i benen..

Ja, nu är det så att min kropp håller på att gå sönder helt och hållet. Jag har ont överallt nästan hela tiden, just nu har jag så sjukt ont i benen så jag bara vill gå och typ dö.. Plus att jag har världens ångenst och är stressad över allting, hur jag ska hinna byta om till alla olika nummer på julshowen, hur jag ska hinna klart med alla uppgifter i tid och hur jag ska orka allt detta. Jag får försöka att tänka posetivt.... God natt!

Puss

Dansa!

Nu har vi precis haft handledning i cirka tre minuter och nu ska vi ner och dansa röven av oss nere på Golds.

Puss

God morgon!

Jag har typ nyss vaknat och nu ska jag packa lite saker för vi har dans på skolan idag, sen efter skolan har jag ju mina fem timmar, så ikväll kommer jag att vara trött. Nä, nu måste jag skynda mig.

Puss


Videoblogg!!!!

Höj ljudet lite så blir det bra, haha!



Puss

Videoblogg kommer!

Senare ikväll kommer en liten videoblogg där jag visar mitt rum lite, men det blir efter jag har målat mina naglar.



Vi får se hur det här blir...

Puss

Klar med antiken!!

Nu är jag äntligen klar med antiken och det gör mig så glad, en sak som inte gör mig lika glad är att vi fick ett nytt arbete idag... Medeltiden... Men aja, nu är jag på rätt väg i alla fall. Nu ska jag fira med några avsnitt Avatar medan jag målar naglarna.

Puss

Matte

Nu har vi matte och det är inte roligt på en fläck... Längtar inte tills jag ska hem och plugga sen...

Puss

Snart klart

Nu börjar bloggen snart bli klar, ska bara snacka lite med Frida så hon får ändra lite små saker.
Men tycker ni om den?

Nu ska jag snart springa iväg till bussen och äta frukost på skolan. Sen har vi historia/kultur och idé historia och efter lunch blir det matte... Vi hörs senare under dagen, jag kanske tar och spelar in en videoblogg när jag kommer hem ifrån skolan ikväll.

Puss

Godnatt!

Nu har jag kollat klart på första säsongen va Avatar och har nu bara två kar att kika på, det är så spännade så.
Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med skolan imorgon för det vart ju inte så mycket plugg nu i helgen haha.

Puss

Peace and love!

Nu har jag bokat och betalat min P&L biljett, det ska bli så sjukt roligt att åka dit.

(här skulle det igentligen varit en bild, men eftersom den inte vill läggas in så får ni väl låtsas. Det är en bild på mitt kvitto som jag nyss fick på mailen.)

Puss


Dans dans dans

Hej hej, jag kom precis hem ifrån dansen och är nu sjukt trött och inte på jumör för att plugga.. Vilket inte är så bra, plus att mamma vill att jag ska laga mat. Snäll som jag är går jag med på det även fast jag är så sjukt trött.

Aja, nu ska jag sluta klaga och kika på Avatar!

Puss

Tidig morgon

Idag fick jag kliva upp tidigt eftersom jag och Cazandra ska ner ochslipa på våran tävlingsdans. Det är ju Street SM nästa helg, åhhhhhhh det ska bli så roligt!! Men nu ska jag fixa mig, och om jag fixar mig snabbt kanske jag hinner kolla på ett avsnitt Avatar.


Jag och Cazandra från en tävling för länge sen. <3
Tandställning, herregud...

Puss

God natt!

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon.



Puss

Plugg helg?

Jaaa, det vart ju inte så mycket plugg den här helgen haha. Fy... Nu måste jag skärpa mig lite och göra klart mina arbeten. KOM IGEN LOVISA KOM IGEN! :D


Gud vad jag läntar tills vi fyra sitter nere i Ayia napa och bara njuter!

Puss

Mörkt hår

okej, jag har typ svart hår nu, men det är bara toning så det kommer att bli ljusare. Jag vet inte riktigt om jag tycker om det eller inte, men det funkar väl. Bild kommer förmodligen imorgon eller på måndag, nu ska jag forsätta att kolla på hartbreak hotel.

Puss

Saker!

Här är sakerna som köptes idag.

  
Tröja från Bik Bok       Leggins från Bik Bok   Rosa tomte från Rusta

  
Detta plus ett      Nattlinne från     Hårfärg nr 80
vitt linne från      Ica Maxi             från Ica Maxi
H&M

Ska färga håret senare ikväll så resultatet kommer antingen ikväll eller imorgon.

Puss

Stan idag

Idag har jag, mamma och Tony dragit runt på stan och köpt lite saker, sen åkte vi hem och åt en sjukt god paj till middag och nu har vi nyss kollat klart på Komisarie Späck. Nu ska jag kolla på lite mer avatar.

Bilder på det jag köpte idag kommer lite senare.

Puss

Avatar


Jag kommer nog inte sova så mycket inatt eftersom det är så spännade.

Som ni ser håller bloggen på att ändras lite, eller ganska mycket. ikväll eller mest troligt imorgon kommer min bloggdesign vara snygg och klar. Det är min kompis Frida som håller på att fixa och trixa. Så snart ser bloggen lite snyggare ut, och medans Frida håller på så ska jag fortsätta att kolla på Avatar.

Puss

High school musical!

Sitter och pluggar till alla High school musical låtar som jag fortfarande kan utantill. Sjukt bra plugg musik! :D

The Cast Of 'High School Musical' – Start Of Something New

Puss


Hjälp...

Tror jag startar om datorn nu jag, innan den typ sprängs, haha!



Puss

Damp dator..

min dator håller på att spökar.. :S


nu vet jag inte om det syns men det är vita prickar på hela skärmen. Jag tror att mitt grafikkort är lite trött..

Puss

Plugg helg

Idag och förmodligen hela helgen ska jag försöka att plugga bort alla uppgifter som bara ligger och ska vara klara snart. För en av dom bästa känslorna är ju när man ligger före i skolan och verkligen känner att man hinner med. Nu ska jag först tagga till lite med några avsnitt med Avatar, sen blir det softplugg hela kvällen (hoppas jag).



Puss

Ont på tungan

Hej hej, nu sitter jag här med tungan utsräckt eller vad man ska säga.. Den där ananasen jag åt ti typ tisdags eller vad det var har nu gett mig sju underbara blåsor på min tunga, det är inte så skönt ska jag säga er. Så idag gick mamma på apoteket och köpte en salva som man ska he på blåsorna så det ska läka fortare. När man har lagt på salvan måste man sitta med tungan utanför munnen så att det torkar och blir till en hinna. Så därför sitter jag och räcker ut tungan till datorn haha.


Jag hoppas att det blir bättre snart för det är så sjukt jobbigt.

Puss

Marabou vit

Idag efter skolan hade jag sjukt ont i min mage och var bara allmänt less, så jag köpte mig en marabou vit och en liten julmust. Det gjorde min kväll bättre och jag vart genast mycket piggare så då var jag med på dom tre sista timmarna i alla fall. Men nu är jag så trött så jag inte kan hålla ögonen öppna så vi hörs mer imorgon.


Skön och brun sommarbild!

Puss

Hola, me llamo Lovisa

Hej, nu ska jag snart ha spanska, det ska bli roligt. Jag tycker faktist om spanska lektionerna för det är så roligt att lära sig det språket. Efter spanska så har jag eget arbete så då ska jag försöka göra klart historian och kanske börja på idrotten och svenskan också, men vi får se hur det går... Efter lunch blir det idrott och sen efter skolan är det en timma fys och tre timmar dans. Det ska blir sjukt roligt att gå på hip hop raw ikväll, eftersom jag inte var där förra veckan och inte veckan innan det heller..


Ha en bra dag, för det ska jag ha!

Puss

Bra film!

Harry Potter var skit bra!! mer behöver jag inte säga om det, jag säger bara: SE DEN!! Efter bion så var det Revyträning, sjukt roligt det också. Så idag har det varit en sjukt roligt dag helt enkelt.


Ni får en söt bild på mig och Emma från förra torsdagen, solnedgång vid tre... Kul?

Puss

ohhhhhåj!

haha, jag har typ nyss ätit en activia och ska nu klä på mig och åka till skolan. Första lektionen blir dans, sen är det engelska och sist spanska och sen............ ÄR DET HARRY POTTER!!! Fy, vad roligt det ska blir jag längtar ihjäl mig.. Faaaast jag får inte ha för stora förväntingar för då kommer jag typ tycka att den var dålig så vi säger att filmen inte kommer att vara så bra.


Jag och Emma!

Puss

Naglar

Nu har jag precis kollat på första avsnittet av serien som The last airbender är gjort från, jag har fått massor av serier av Emma som jag måste kolla på. Just nu sitter jag och målar mina naglar, jag ska försöka få till lite snöflingor på ringfrigrarna men vi får se om det blir bra. Så fort jag har målat klart naglarna ska jag lägga mig och sova, jag vill bara att klockan ska bli fem på kvällen imorgon då vi ska kolla på Harry Potter (om någon har lyckats att missa det.) Så vi hörs imorgon.

Puss


Yo!

hej hej hej hej hej hej, hahaha jag har så himla roligt nu (inte). Jag sitter på skolan och försöker att plugga lite men min hjärna vill inte samarbeta.. Så det slutar med att jag sitter och bloggar om inget speciellt alls, bara massa tråkiga saker. Aja, hörshej

Puss

God morgon!

Nu har jag precis fixat mig lite och packat ihop alla mina saker, idag på skolan blir det dans och sen matte efter lunch. Efter skolan ska jag dansa mina fem timmar som vanlig, tisdagar är en riktig dansdag. Men jag har kommit på att min kropp och mitt huvud orkar inte med att dansa tjugotvå och en halv timma varje vecka, det får bli lite mindre nästa termin.

Nu måste jag springa till bussen.
Puss

Godnatt

Nu har jag suttit och kollat på alla avsnitt jag har missat från Paradise hotel och jag var också in och kollade på Ung och bortskämd, och folk tycker att jag är bortskämd?! Helt sjuk hur människor kan vara sådär, aja hoppas dom lär sig något när dom är i huset.

Nu ska jag tvätta av mig sminket och sen ska jag lägga mig och sova, vi hörs imorgon!

Puss


Ananas och melon!

Nu har jag nyss tryckt i mig en hel ananas och en halv melon, det var så himla gott. Men nu har jag sjukt ont på tungan jag har typ fått sår av ananasen.

Jag kanske tar och bakar en liten äppelpaj senare ikväll, jag känner mig sugen på det. Nu är det paradise hotel på tvn, hörshej!

Puss

Hej hej hej!

Nu sitter jag här på skolan och har haft historia och lunch. Nu ska vi snart ha matte och sen ska jag nog hem och laga mat eller nått. Mamma och Tony har tagit beslutet om att jag ska laga maten idag och det gör mig så lycklig, neråå men jag ska bara stoppa in en sak i ugnen så det kommer väl gå bra. :P   

Igår var det dans och sen var det möte om när vi ska ha ett bord på julskyltningen det var roligt.
Jag längtar så sjukt mycket tills på onsdag då vi ska iväg och kolla på Harry Potter, det ska bli så sjukt roligt!!!!

Puss

The lovley bones



Ikväll har jag, mamma, Tony och Emma kollat på flickan från ovan (The lovley bones på engleska). Den var bra men ganska annorlunda men bra. En film som är värd att se.

Nu sitter jag och Emma här och skrattar åt en film som jag har lagt ut på facebook, check it out!

Puss

Shopping!

Nu ska ni få se lite bilder på allt jag köpte idag. =)

  
  
Plus en liten spegel som jag kan ha på tävlingar!


Puss

Dollarstore

Idag ska jag, mamma, Tony, min moster Anna och Emma åka iväg till dollarstore och shoppa lite nödvädninga saker!



Puss

haha!

Det var en sjukt flippad kväll i torsdag och igår var jag inte så himla pigg, så jag orkade verkligen inte blogga. Jag låg bara i sängen hela dagen och tyckte synd om mig själv. Bilderna ifrån festen kommer nog ikväll.

Puss

TJEJ-KVÄLL (fast fest)

Nu ska jag och brudarna köra hårt, fan vi är ju ledig imorgon! ;)

Vi hörs imorgon när jag förmodligen mår awesome, eller?

Pussssssss

Harry Potter

På onsdag nästa vecka klockan fem så ska jag och sju andra iväg på bio och kolla på Harry Potter and the deathly hallows. Det ska blir så sjukt rolig att se film och det ska bli så himla gott med biopopcorn, det var så länge sen jag var på bio typ Eclipse såg jag sist.. Aja, roligt ska det bli i alla fall.

Puss

Spökboll!

Idag på idrotten spelade vi spökboll och alla blev 8 år igen, det var så himla roligt.

Nu ska jag snart iväg på fyspassen med Jossan och sen blir det p-p-party, med BARA brudarna i klassen haha nerå men folk kan ju sluta sura i alla fall.

Puss

Tjej kväll!

Som jag trodde var jag så sjukt trött igår när jag kom hem så jag gick direkt till sängen och somnade gott.

Ikväll ska HELA klassen vara hemma hos irma och ha en tjejkväll sjuk roligt, jag har ju ändå ledigt imorgon så då kan man ju köra på. Det ska bli så roligt, för vi har inte varit hela klassen nån gång typ.

Nu har jag snart spanska, om läraren är här idag. Sen har jag eget arbete och efter lunchen så har jag idrott.

Puss

Trött

Igår när jag kom hem ifrån dansen så var jag så himla trött efter att ha varit lärare i 5 timmar.. Så det ända jag gjorde var att gå och lägga mig. Idag har jag dansat på skolan och sen har vi nyss slutat engelskan, nu ska jag sitta här tills jag har utvecklingsamtal kvart i fem. Sen efter det är det fyra timmar dans till, jag kommer nog vara ganska trött ikväll också när jag kommer hem. Men det är det väl värt?

Puss

Irma gästbloggar.

heh svejs kalsong fejs!

tänkte bara lägga in en jävligt snygg bild på en jävligt snygg chey, njut!



puss å pill

Ingen dans..

Idag när vi kom ner på dansen så sa Kersti att vi bara skulle prata idag på dansen vilket kändes sjukt skönt. Nu ska jag snart ha matte vilket känns mindre roligt, men det måste ju också göras. 

Puss 

Snart släpper dom biljetterna!



http://www.svenskabio.se/index.php?id=985&tx_jupteaser_pi1[backId]=9
klicka på länken för mer information.

Puss

Krångel med internet.

Igår ville inte vårat internet fungera därav den dåliga uppdateringen. Igår bakade jag och mamma lite mer papparkakor, ena plåten belv skit god och den andra vart typ deg, haha. Sen kikade jag på paradise hotel och SHF, Sen sov jag.

Puss

Historia...

Just nu sitter jag och försöker göra klart historian vilken jag verkligen inte vill göra.. Men jag måste ju, jag får styrka av Daniel adams-rays nya album!!

Puss

God morgon!

Nu har jag precis sminkat mig klart och jag ska snart springa till bussen.



Puss

EMA

Just nu ligger jag i sängen och kikar på EMA, sjuktbra!!! :D



Hoppas ni också kollar.

Puss

Tjuvlyssnat

Förskolegård, Stockholm

En pojke ~3 har bakat en sandkaka. Han håller stolt upp den mot en av förskollärararna och ber henne att smaka.
Förskolläraren: Mmm! Vilken god kaka! Vill du smaka lite också?
Pojken: Jag äter inte sand.


Hål i naveln.


OHYEAH!

Puss

The sims!

Nu har jag suttit och spelat The sims i flera timmar, det är verkligen underhållade.
Det är roligast när man inte fuskar till sig massa pengar, jag håller på att skaffa mig en rik kille istället haha.


 
Mitt hus och min sim.
Nu ska jag fortsätta spela, hörs senare.

Puss

Harry Potter och Dödsrelikerna

Detta är en sjukt bra bok och jag tycker att alla som inte har läst den ska göra det, gud vad jag längtar tills den 19 då det är premiär!!



Nu tror jag att jag ska spela lite The sims 3, det var länge sen.
Puss

Duscha

Nu har Emma dragit hem och jag har precis duschat, tvättat percingen och sånt.
Jag änkte lägga mig ner i sängen och läsa dom två sista kapitlen av sista Harry Potter boken, undra vad som händer, spääääännade!

Ikväll ska jag nog lägga en ansiktsmask, äta massor av frukt och bara mysa.

Puss

Extremt bra musik!

 <-- klicka på bilden!

Puss

God morgon!

Nu sitter jag här med Emma som sov över här inatt, vi har nyss kikat på lite gamla dansfilmer rooooligt.

Idag ska jag väl bara slappa eftersom lovet tar slut imorgon så måste jag ju vila upp mig.
Aja, vi hörs senare.

Puss

Pepparkakor!



Igår bakade jag och Emma lite pepparkakor, snygga va?

 Emmapemma!

Puss

Tjänna!

Det vart inte så mycket bloggande igår kväll eftersom jag och Emma drog hem till henne och så slutade det med att jag sov där.

Lite bilder från igår kommer senare idag.

Puss

God morgon!

Jag har nästan precis vaknat och nu ska jag fixa mig lite tills jag ska in till stan och busa lite. Sen ska Emma följa mig tillbaka hit och baka pepparkakor, fast det vet hon inte själv. Mamma köpte pepparkaksdeg igår, jag och Emma har varit skjuk sugna på att baka pepparkakor jättelänge så nu ska vi äntligen få baka!!

Jag hade ingen bar dröm inatt.. Pepparkaksdegen ska tas ut i från kylskåpet 5 timmar inanna man bakar, så för det första hade jag glömt det och för det andra så hade jag missa min tid som jag har idag. Inte rolig dröm..



Vi hörs senare idag!
Puss


Burdarna



Tänkte bara upplysa alla om att dessa tre tjejer är dom skönaste och snällaste brudarna i hela världen! <3

Puss

Trött..

Även fast jag har haft lov i snart en vecka så är jag nästan tröttare på träningarna nu vilket är lite konstigt aja..
Mamma köpte två sånna hära Reztart åt mig idag som hon tyckte att jag kunde äta efter jag hade tränat eller något sånt. Men jag tyckte inte om dom alls, dom var rent ut sagt skit äckliga, men för att vara snäll mot mammas plånbok har jag nu smällt i mig båda två ändå.

Nu ska jag duscha och se om jag får bort den här tejpen på min ben.

Puss

Träning

Nu har jag nyss käkat middag det vart stuvad pyttipanna mums och snart ska jag ta bussen till Dawes och träna gärnet med reygänget, det ska bli roligt.



Bild ifrån fotodagen i Bräcke.

Puss

Halloj

Idag kom Emma hit och vi kikade på The last airbender och på Click två bra filmer. Vi har också målat naglar och skrattat en hel del! =)
Nu tänkte jag kanske städa lite på rummet om jag orkar och sen ska jag kanske läsa lite om jag hinner. Men sen drar jag iväg på Revyträning och ger gärnet.

Imorgon ska ni få se på en sjukt rolig grej!! :D

Puss

God morgon!

Snart kommer Emma hit och fixar lite saker vi kanske kikar på en film eller två också.

Jag ska alltså vara med och dansa i Östersundrevyn vilket kommer att bli sjukt roligt. Ni kan ju checka in deras hemsida: Östersundsrevyn Vi är tio nya dansare som har fått chansen att vara med och dansa, vilket känns roligt och spännade, det kommer bli en upplevelse jag aldrig kommer att glömma.
Nu ska jag ner och käka frukost innan jag dör.

Puss

No more hemlisar



Puss

Gissa!

Gissa vad jag ska göra på fredag!!



Puss

Staden med Emma

Idag har jag och Emma vandrat runt på stan och kikat lite, det ända som inhandlades var en hårspay till Emma och blod... Sen satte vi oss på Törnes och fikade lite där hade vi sjukt roligt i typ en timma väntades på mamma. Sen nu har jag nyss käkat och snart ska jag ta bussen till Dawes och dansa i två timmar, hoppas det går bra med tanke på mitt knäveck.





Puss

Stan!

Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag och Emma ner till stan och fixa lite saker.
Hörs senare när jag kommer hem.

Puss

Lov <3

Det är så skönt med lov, när man får vakna precis när man vill och sen har man hela dagen på sig att göra exakt vad man vill göra.

Just nu känner jag för att lägga mig ner i min stora säng och läsa Harry Potter.

Puss

Hemma

Nu har jag kommit hem ifrån kära Bräcke och jag är så sjukt trött, jag funderar på att bara krypa ner i sängen och läsa lite Harry Potter om inte Emma skulle komma hit...

Imorgon och på torsdag blir det lite dans på kvällarna annars är hela den här veckan dansfri vilket känns jätteskönt nu när jag har en skada i knävecket.
Nä, nu ska jag läsa lite Harry Potter!

Puss

Bräcke

Nu sitter vi här i Bräcke, Irma kom hit vid klockan nio imorse. Idag har vi varit nere vid sjön och tagit lite kort som ni får se när jag har kommit hem och fått dom av Irma och Emma. Sen gick vi hem till Elin och kollade på Mastermind, alla vart skit rädda haha. Sen åt vi mat och drog ner på Ica och köpa lite gotta till kvällen, sen värmde vi upp bastun och bastade ett tag. Nu har vi kollat på Paradise Hotel, Top model och nu har precis Svenska Hollywood fruar. Nu ska vi försöka hålla oss vakna medan vi kollar på Law Abiding Citizen vilket är en sjukt bra film.

Imorgon ska vi åka hem vilket blir mycket tråkigt, det här är verkligen dom bästa tjejerna i hela världen, vi fyra har så himla roligt tillsammas och vi kommer att ha så sjukt roligt när vi åker till Ayia Napa!!! :D

Puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!