Valbo

Nu sitter jag här i Valbo och har nyss käkat frukost, snart ska jag och Linnéa ta ARPen och dra ner på stan och köpis och om vi hinner ska vi kika på lite fotboll. Vi får se hur vi gör.

Så vill jag också säga stort grattis till min pappa som fyller år idag!


Grattis pappa, älskar dig! ♥

En vecka kvar!!

Nu har jag snart packat klart, jag har bara lite mer saker att fixa.

Ville bara upplysa alla om att om en vecka exakt är jag, Emma, Irma och Elin nere i AYIA NAPA och har den bästa veckan i hela vårat liv. Fy fan vad jag längtar, det är helt sjukt länge sen vi bokade biljetterna och nu ska vi äntligen åka!! :D


Vårat hotell!

Packa

Nu måste jag skyda mig att packa till Valboresan i helgen. Jag åker kvart över tre och innan det ska jag hinna med tusen saker, så jag känner mig ganska stressad. Bäst att börja packa redan nu!

Ha en bra dag!

Stan

Idag gick jag och Emma en sväng på stan och jag fick med mig en delfinballong som mamma köpte åt mig, haha ni får en bild på den senare ikväll!


Fick också med mig svarta jeans och en stjorta från H&M.

Gårdagen!

Igår blev inte kvällen riktigt som vi hade tänkt oss, vi tänkte dra ner tidigt eftersom det var sista kvällen innan yran och det var sjukt mycket folk. Vi tänkte dra ner vid typ nio för att vi skulle slippa stå i kö en timma. Men det sluta med att vi kom ner as sent och fick stå i O'Learys kön i en timma, men när vi kom in var det så jävla värt det! Sjukt bra musik med sjukt bra folk! =)


Så här såg jag ut igår.

Middag på stråket

Snart ska jag, mamma och Tony iväg och käka i en av tälten i badhusparken, det blir nog lite thaimat.

Sen när jag är klar där drar jag direkt upp till Ida och förar, sen blir det ner till stråket för en sista gång. Min kropp börjar bli liiiiite sliten efter tre dagar ute den här veckan, men va fan vi kör en fjärde dag också! =)


Stråket!

Nu drar jag snart iväg och hämtar upp Elin som är på väg till Östersund en dag tidigare än planerat! Ikväll ska vi nog vara hos Ida och föra och sen ner på stråket. Just nu sitter jag och lyssnar på peppmusik!!






Dans dans dans

Jag kom nyss på att Dawes terminen snart börjar och jag ska ju hålla i två disco kurser så jag tänkte att det vore kanske bra att börja med danserna. Så det är det jag har gjort den senaste timman, jag har hittat låt till en av grupperna och kanske till den andra också vi får se hur jag gör.

Jag har ju så sjukt dålig kondis så jag måste nog vila mig lite nu. Jag ska ju ha "att vara danslärare" som projektarbete så jag kanske ska starta min hemliga blogg som kommer att bli som en logg så jag kan hålla reda på vad jag har gjort. Den kommer dock bara vara för mig själv, så jag får sätta ett lösen på den eller något.


Somnade fem i natt

Jag gick och la mig vid typ två igår så försökte jag somna, men det ville inte gå. Så jag låg och vred och vände på mig till halv sex i natt. Jobbigt värre!

I dag ska jag väl bara spela The Sims och chilla, men ikväll blir det utgång med Cazandra, Ronja, Linda och så var det säkert någon fler.

Nu ska jag slå igång Sims och käka min müsli med bananpengar i! ;)

Ha en bra dag!

Klippning

Ja.... Det blev ju som det blev, frisören stylade mitt hår as fult precis som dom alltid gör.. Så jag får väl hoppas att det ser bättre ut imorgon efter en dusch, jag tar kort på det imorgon så får ni se. Men jag har bara toppat så det ser väl likadant ut nästan.

Jag har spelat The Sims hela dagen lång och det är fortfarande lika roligt, jag funderar dock på att vila mitt huvud lite och kanske läsa Harry Potter. Vi får se.


The Sims 3

Jag blev så otroligt sugen på att spela The Sims när jag vaknade, så nu håller jag på att installerar det på min dator. :D

Senare idag ska jag till frisören, får se hur jag väljer att göra..




Nyvaken!

Nötmix

Jag sitter nu hemma och äter på bland det godaste som finns, OLWs nötmix!

Den är sjuk god!!

Ikväll åkte ju jag och Emma och kikade på Dancehall när dom dansade och dom var lika duktiga som alltid! Sen gick vi hem till Josefin och chillade lite grann.
Nu tror jag att jag ska kika på lite Glee och sen blir det väl till och sova.

God natt!

Sunk söndag

Man är alltid lika sukig på söndagar, man bara glider omkring i huset i sina sovkläder och orkar inte göra något speciellt på hela dagen.

Jag har nyss tryckt i mig en pizza och nu ska jag fixa mig lite så jag ser ut som att jag lever i alla fall. Sen ska jag och Emma ner på stråket och kolla när mina tjejer dansar. 

 
Sunk söndag!

Vaxning

Jag vaxade ju mig för första gången i fredags och jag trodde verkligen att det skulle göra ondare. Alla har ju gått runt och sagt att det gör skit ont, ja det gör skit ont i en halv sekund och sen är det ju bra sen. Så jag blev glad när det inte gjorde alls lika ont som jag hade tänkt mig. Nu är benen redo för Ayia Napa, har jag sagt att det bara är 12 DAGAR kvar eller?! Gud vad jag längtar!!!

Nu har Elin åkt hem. =(

Men som tur är så kommer hon tillbaka på Onsdag och då jävla blir det stråket igen!! :D


Elin Eriksson! ♥

Ny design

Jag tog och laddade ner en design från någon sida eftersom jag är så dålig på att göra själv. Sen så gjorde jag mig en header i paint haha. Men nu får det se ut så här ett tag.

Vad tycker ni då?

Stråket!

Igår och i fredags har jag, Elin, Emma och Leo varit på stråket och festat gärnet. I fredags var det vi, Dennis, Ante, Ante och Jonte. Igår var det Victoria, Josefin och Rasmus som fick hänga på.

Vi har haft två extremt blöta fast sjukt roliga dagar och på onsdag kör vi igen!! :D


Tjejerna igår! ♥

Sommarlov

Jag orkar inte blogga just nu för jag är upptagen med att ha det roligaste sommarlovet!!

Igår var vi på stråket och ikväll blir det samma sak igen! :D

Mallans party!

Vi hade så sjukt roligt igår i Järpen och det roligaste var nog att träffa alla klasskompisarna som jag inte har sett på nästan hela sommaren.
Bilder kommer imorgon.

Nu har jag precis målat mina naglar och jag ska snart lägga mig i sängen och läsa lite. Jag har börjat läst alla Harry Potter böckerna, jag har ju bara läst sista.

imorgon ska jag jobba på Tonys jobb, jag ska svara i telefonen när inte han kan och hålla på med massa papper eller nått sånt. Är inte så säker på vad jag få göra men det blir säkert roligare än att bära plank som jag brukar få göra där.

Nu blir det Harry Potter, sov gott!

Party!

Nu är vi klara för fest såhär klockan halv två på dan, haha!

Vi ska snart ner på stan och köpa mat och sen åker vi med bussen till Järpen och till alla snygga brudar som jag har saknat så sjukt mycket.

Ni får tre snabba bilder på hur jag och Elin ser ut ikväll, notera att vi var bråttom det är därför jag ser ut som skit. :)




Haha, skit ful!

Myskväll

Ikväll har jag, Emma, Elin och Leo mysigt och svulla sjukt mycket chirre, dirre, orre och porre haha! Nu sitter vi och spelar GH som vanligt, mycket trevligt.

Imorgon bär det av till Järpen, vi är sjukt peppade och jag tror att det kommer bli en grym kväll. :D

Elin!! <3

Nu är Elin här och vi har nyss kommit hem från en liten runda på stan, nu ska vi snart käka grillat. Senare kommer Emma och Leo hit och vi ska ha myskväll.


Det första Elin gör när hon kommer hit är att klä av sig. ;)

Torsdag

Idag efter stan med mamma så drog jag, Emma och Leo ner till minnesgärdet och plaskade med fötterna i vattnet. Det var sjukt mysigt och varmt.


Såhär såg jag ut idag.

Imorgon kommer Elin hit!!!!! Hon ska äta och sova här, Emma och Leo kommer också och vi ska mysa hela kvällen. Sen på lördag ska vi alla iväg till Järpen och Malins 18-års fest, kommer bli awesome för jag kommer få träffa dom flesta från klassen!! YEEY!

Kommer blir en grym helg!

Nya saker

Idag gick jag och mamma på stan för att jag behövde en ansiktsskrubb, men det blev lite mer saker också. ;)


Ansiktsskrubb och Mudmask från Åhlens.


Klänning (typ) från H&M.


Klänning från H&M.

Hos Jim

Sitter nu hemma hos min kompis Jim och chillar. Vi vet inte vad vi ska hitta på, vi får se senare. :)

Ha en bra dag!

Emma pemma

Ikväll kollade jag och Emma på film, det blev bruce the almighty mycket bra film. Sen åt vi lite vattenmelon och spelade GH, en mycket trevlig kväll med en mycket trevlig tjej.

Nu sitter jag och kollar på Glee som jag har fastnat för helt, sitter och kollar på dansfilmer också och jag längtar så sjukt mycket tills terminen på Dawes går igång igen. Jag är så sjukt nervös över den här terminen, varför kan ni få veta en annan gång.


Världens bästa Emma och jag på P&L!

Sov gott! :D


Rastlös = städa

Idag har jag varit så rastlös hela dagen så jag bestämde mig för att städa mitt rum. Det slutade med att jag plockade ihop i hela huset, gick ut med soporna och vek tvätten. Nu är jag bara trött och slö, ska försöka hitta på något att göra med Emma så jag inte dör av rastlöshet.


Bild från Peace!

Ha en bra kväll.

Harry Potter!

Igår natt var jag, Emma och Leo och kollade på premiären av sista Harry Potter filmen, den var grymt bra!

Det är så tråkigt att jag har sätt sista filmen nu. =( Nu blir det inga nya Harry Potter, jag som har växt upp med filmerna och väntat på nästa hela tiden. Men men, jag får väl sitta och kolla på alla om och om igen. :D

Bilder från Stockholm

Det blev inte så mycket bilder för jag envisades med att se ut som bajs på alla bilder.


Solning på klipporna utanför Linnéa





Haha, Linnéa sträckte sig av det här hoppet. Stackarn!

Jag saknar redan Linnéa och Stockholm. =(

GALEN!!

Beyonce är så himla cool!


Sämst!

Jag vet att jag har varit sämst på att blogga sista tiden. Men nu ska jag skärpa mig, ni får snart lite bilder från när jag var i Stockholm i helgen och hälsade på Linnéa.


Laroy!!

Igår var jag och Linnéa ut och körde på krogen, vi gick till Laroy och det var så jävla roligt. DJn spelade grym musik heeeela kvällen och vi dansade så mina fötter är helt svullna idag. :P

Det var en sjukt bra kväll och nu är jag ledsen för att jag måste åka hem idag. :( Tåget går 20 över 4 och vi ska försöka hinna med stan ett litet tag innan det, vi får se hur det blir.


Peppade tjejer!

Stockholm!!

Nu sitter jag här i huvudstaden och väntar på att åka in till Linnéas jobb och hälsa på. Det var så sjukt roligt att träffa Linnéa igår, vi skrattade hela kvällen!

Jag var nyss iväg och handlade, hade typ ingen aning om vart jag skulle men tillslut så hittade jag. Det är så sjukt varmt i lägenheten så jag håller på att dö, och det är varmare utomhus. Fast man ska inte klaga!! Jag älskar värmen.

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra, om vi drar ut eller bara chillar, vi får se. :)
Ha en mäktig dag!


Lite allt möjligt!

Ni får lite bilder på vad som händer idag.


Datornörd!



Flagnar på axlarna. =(

Packar till stockholm!

Sovmys hos Emma

Jag åkte hem till Emma och sov där och medans hon jobbade så bakade jag och Leo en paj till henne som n fick när hon kom hem. =)

Nu har jag precis kommit hem och jag tror att jag ska städa upp lite på mitt rum innan jag drar ut och hänger med Emma och Leo!


Jag saknar grabbarna så mycket!

Peace and Love

Peace var några av dom bästa dagarna i mitt liv, vi träffade världens skönaste killar som vi hängde med hela tiden. Det var Kevin, Bryan, Thieme, Emil, Simon och Fredrik. Sen träffade ju vi självklart flera andra också som var sköna, men ingen slog grabbarna. :) Vi kollade på grymma konserter, festade med grymt folk, solade och badade och skrattade hela tiden!

Jag skulle lätt ha kunnat stannat kvar en vecka till, men vi får väl bara ta och peppa tills nästa år och hoppas att det blir minst lika grymt.

Jag orkar inte lägga ut alla bilder här så ni får helt enkelt gå in på min facebook och kolla där. =)


Hemma!

Idag runt 6 kom jag och Emma hem ifrån Peace and Love, det är nog den bästa veckan jag har varit med om.

Men just nu ska jag sova, så jag berättar allt imorgon istället. :D:D:D


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!