ÄNTLIGEN ÅKER VI!!!

Jag fattar fortfarande inte att vi åker imorgon, det var ju så sjukt länge sen vi bokade biljetterna.

Men imorgon 05:40 åker jag och Emma ner till Borlänge och Peace and Love, fy fan vad jag är pepp.

Så det blir ingen bloggning förän söndag eller kanske måndag, men jag tror nu att ni överlever.

Hoppas att ni får lika grym vecka som jag!! Fast det är tvekis.

Bloggar för Josefins skull!

Nu bloggar jag bara för Josefin för det är bara hon som gillar att läsa det jag skriver, haha!

Nu sitter jag här och har ätit glass till frukost för att jag är så lat att jag inte orkar göra någonting själv, men jag är så sjukt glad nu. För det första är det sol ute så jag tror jag ska ha på mig mina snygga slitna jeans från Rom och för det andra är det bara två dagar jobb kvar tills jag och Emma ska iväg på P&L. Så nu jävlar måste jag packa när jag kommer hem, vi hörs då!

Jag saknar dig Josefin! ♥


blogga eller inte?

Jag orkar verkligen inte blogga nu eftersom det finns så mycket andra saker som är roligare att göra! :D

Glass!

Idag ska vi få glass på dagis, vilket gör det så sjukt mycket lättare att ta sig upp ur sängen. :D

Nu måste jag cykla iväg, ha en bra dag! :D


Sommar

Jag bara jobbar och umgås med mina kompisar, så jag har aldrig tid för att blogga.

Ni får njuta av den här bilden tills jag orkar blogga.


Biljetter!

Idag svängde jag förbi tågstationen och hämtade ut lite biljetter.



Fy fan vilken grym sommar det kommer blir i år!! Nu om mindre än två veckor är det P&L och sen blir det Aiya Napa och däremellan massor av galna sommarnätter med allt grymt folk!!!

Britney Spears i höst!!


 
Britney kommer till sverige i oktober med femme fatale tour (bild därifrån), så jag, Elin och Linnéa bokade biljetter igår och ska dit och kolla i oktober. Fy fan vad jag längtar!!!

Emma och Elin!!

Nu sitter jag här med Emma och Elin är på väg, vi ska laga lite tacogratäng och sen käka massor med godis!


Fina sommartjejer från förra sommaren. :)

Rita, leka, migrän

Idag på jobbet färglade vi tekningar, jag gjorde en jättefin åt mamma.


Fin va? Haha...

Sen lekte ungarna lite för högt så jag fick ett migränanfall så jag blev tvungen att åka hem en timma tidigare, men min arbetsgivare är så snäll så hon bjöd på den timman! :D Så jag åkte hem, tog två treo och lite järnersättning och sov i en timma, så nu är huvudvärken borta!!

Trött

Jag blir bara tröttare och tröttare på morgonen, jag måste börja lägga mig tidigare!!

Jag har nyss duschat och nu försöker jag och Emma hitta på någonting att göra. :P :)

KLAR!! :D

Nu är jag äntligen klar med alla skolarbeten!! Fy fan vad grym jag är, klar med tvåan!! Trean här kommer jag!!! :D:D

Detta ska firas med en kväll med (nästan) alla dom bästa! :D

Drakar på dagis

Idag på jobbet hade vi först en liten utflykt till blåporten och alla dom andra sakerna där uppe. Sen efter lunch gjorde vi drakar som vi ska ut och flyga med imorgon.


Fin va?

Eftersom jag är klar med mitt sista skolarbete innom en halvtimma så ska jag ut och fira med kompisarna ikväll. Blir nog myskväll hemma hos någon eller något liknande. :D

Regn!!!

Det blev regn idag, det kommer bli jobbigt att cykla till ängsmon när det regnar såhär mycket. Jag får typ hoppas på ett uppehåll medans jag cyklar eller nått. :D

Aja, nu ska jag snart iväg till alla små barn.
Ha en bra dag! =)


Jobb

Imorgon börjar jag första dagen på mitt sommarjobb, jag ska jobba på ett dagis i Ängsmon. Jag hoppas att det inte regnar imorgon som det gör nu. Det började precis att spöregna, hemskt. :/

Aja, nu är det fan snart P&L!!!! Det är sjukt hur mycket jag längtar!! :D

Trött

Nu har jag precis kollat klart på en film, kommer inte ihåg vad den hette med den var bra.

Jag hade as roligt igår, jag kan inte annat än att ha roligt när jag är med så bra människor! Bilder kommer senare.

Nu ska jag försöka plugga lite, vi får se hur det går.. :P

Ferre

Just nu sitter vi ute på Victoria och Rasmus balkong och har feta partyt, det är dom, jag, Emma och Leo. Vi får se var vi hamnar sen, men vi får säkert det roligt. :D

Det gick visst inte att ladda upp bilder, men ni kan ju låssas att det finns en bild här med mig och Victoria som gör en pussmun, hahaha!! :D

Hoppas att ni har lika roligt som jag har ikväll, puss!


Spontan partay

Nu ska jag snart cykla iväg och möta upp Emma sen ska vi och några till hem til rasmus och festa lite, vi får se vart kvällen tar oss. Ni kan ju höra av er om ni har något roligt för er eller om ni tror att vi har roligare än er. ;)



Så här ser jag ut ikväll. =)

Sommar!

Mitt glädjeskutt över att sommaren är här! :D


Pinne i ögat

Love lyckades vifta till med en pinne in i mitt öga igår, så nu har jag as ont. :(


Bra kväll igår

Det gick bra att dansa igår, det var inte så mycket folk men det var roligt. Efter vi hade dansat drog vi iväg och träffade massa folk på österäng. Sen drog jag, Emma och Leo och träffade Love som kom hem från Turkiet igår sen träffade vi också på Rasmus. Efter vi hade chillat ett tag kom Alex och hängde på och vi slutade upp hos Jonken på deras efterfest, vid fyra blev jag och Emma för trött och cyklade hem.


Dansa ikväll

Nu har jag krusat håret och sminkat min bas, snart kommer Cazandra hit och sminkar oss och sen bär det av mot torvallafritidsgård där vi ska dansa. Hört att Rabih kommer dit och ska sjunga, kanske söter på honnom också det skulle vara coolt. ;)


Plugga i solsken! <3

Nu har jag nyss kommit in, jag lånade mamma laptop ett tag och la mig i solen och pluggade. Asså jag kollade på termometern och den säger att det är 27 grader i skuggan, det är helt sjukt för att vara Östersund!! Men batteriet på laptopen tog slut så nu får jag sitta inne ett tag till. Jag kanske kan bli klar med den här uppgiften idag, det skulle vara sjukt skönt i alla fall.

Aja back to plugga!

Bilder från fotograferigen






Myskväll igår

Igår hade jag en sjukt bra kväll med alla bra männsikor! Vi var vid tennishallen och spelade kubb, fotboll och gömde oss för myggen. Det var exremt mycket mygg där uppe det var typ 20 stycken på mig hela tiden, så vi drog hem till Irma när vi inte orkade mer. Usch, det känndes inge roligt att säga hejdå till alla igår, eftersom jag inte ska på avslutningen idag (måste plugga) så kommer jag ju inte träffa dom flesta fören typ P&L och andra ännu längre fram. Jag som saknar alla efter en helg.. Hur ska detta gå..








Shopping med mamma! :D


Långklänning från H&M

Cover all blue från MUS

Klänning från H&M

Tröja från Stadium

Concealerpensel och ögonbrynsskuggor från Åhlens

Dansa dansa dansa

Idag har jag och Cazandra fotograferat oss, ska kolla sen om det blev några bra bilder.

Sen var det ju show i badhusparken och vi hade extremt tur med vädret, inget regn alls under hela showen.

Ni får lite bilder på mig och Cazandra sen. :)

Tavla

Det har varit ett sjukt oväder ikväll, jag hoppas verkligen inte att det håller i sig till imorgon för då måste vi ställa in badhusparken.

Aja, på min 18års dag fick jag världens sötaste present från Josefin, och jag har inte köpt en ram förän nu. Men nu sitter den i alla fall uppe på väggen och ger mig egoboostar, tack så jättemycket Josefin!!

 
 ♥

Dansa!

Nu ska jag snart iväg till skolan och äta frukost och sen är det danslektion. Vi ska träna till showen vi ska ha i badhusparken imorgon, kommer bli grymt. Ni kan ju komma och kolla om ni vill det är helt gratis, kl:19:30 (tror jag) i badhusparken.

Nu måste jag springa till bussen, ha en bra och solig dag! =)

Lovis och Caz

Vi har nu fått ett artistnamn, jag och Cazandra. Så om ni någongång hör om Lovis och Caz så är det jag och Cazandra folk snackar om. Aja, det gick bra att dansa idag, det var roligt. Efteråt gick vi upp till en liten stuga och dansade lite där, vi visade upp när vi tränade tills på fredag typ.

Nu ska jag göra klart engelskan och sen ikväll blir det myskväll med tjejerna. :D 

Nationaldagen

Idag är det ju Sveriges dag, så idag ska jag och Cazandra dansa lite på Jamtli. Ni får gärna komma och kika, vi dansar 13:40 och det är gratis inträde hela dagen. Vi dansar på utomhussecen, jag tror att Insane också ska dansa sen kanske det är någon fler också. :P



Imorgon börjar skolan igen. :(

Myskväll igår

Igår cyklade vi in till stan och till Josefin, där hon, Victoria och Rasmus också va. Senare kom Leo och vi kollade på Big Brother finalen, sjukt bra att Simon vann!! Sen satt vi och myste framför teven tills vi inte orkade hålla ögonen öppna längre.

Mysig kväll! :D

SOL!!

Jag och Emma ligger ute i solen och lyssnar på hårdrock! :D

Kan man ha det bättre eller?


Nytt halsband



Kolla på han, man blir ju kär på en gång! :)

Bilder från igår!








Puttad i trappan..

Vi hade as roligt igår, tills det kom någon jävel och puttade leo och eftersom jag höll i han så for jag också ner för trappen. Leo flög ner och landade på ansiktet och axeln och slog också sönder ölen som han höll i. Jag ramlade på sidan, slog i käkbenet och axeln. Dock kommer inte inte ihåg ett skit precis när vi ramla, jag tror jag slog i huvet ganska hårt, men jag tror att jag lyckades skära mig på leos ölflaska. Sen är det jag kommer ihåg att jag sitter utanför marité och droppar blod över hela marken, dock kom det en as snäll kille som hjälpte till och plåstade om mig.

Men men, alla mår bra och mitt sår har inte slutat blödigt än, men vi hade ju verkligen tur att det inte gick värre. Den killen/tjejen som puttade oss måste ju ha något fel i huvet, folk är ju som dom är. :P

Jag fick till några få bilder som kommer senare. :)


Så här ser jag ut ikväll




Nu ska jag och Emma cykla iväg till Leo! :)

Bild på nybyxorna

Nu funkar kameran igen, så här ser mina nya byxor ut.


skitful bild, man aja... =)

Fredag

Det känns som att det är söndag idag, men det är ju bara fredag och vi har ledigt i fyra dagar till!! så jag har lång tid på mig att skriva klart mina arbeten.

Idag blir det inget pluggade alls, för snart ska jag, mamma och Emma in på stan och se om vi hittar något fint. Sen Ikväll ska ju som sagt jag, Emma och Leo ut på marité, ska bli sjukt roligt!!


Ut och cyklar!

Nu är jag äntligen klar med två uppgifter, detta ska firas med en cykling tur till stan med Emma och möte upp leo. Vi får se vad vi hittar på sen, blir säkert något roligt.


Grillat!!!

Vilken tur att jag sitter med öppet fönster, Tony står ute vid grillen och grillar ostfylldkyckling!!! Jag är så sjukt hungrig. Och snart är jag klar med en till uppgift! :D:D:D


Seg torsdag

Idag har jag bara suttit vid datorn hela dan, plugga lite nu och då. Jag är snart klar med ett till arbete, jag har bestämt att jag ska bli klar med den här och en till. Sen får jag göra dom andra två på fredag lördag och söndag.

Aja, jag har haft en as seg torsdag, det har inte hänt ett skit. Jag sitter bara och längtar till imorgon när jag, Emma och Leo ska på Marité, det blir nog roligt. :)

Studenten

Kvällen började med att jag och Emma mötte upp Leo och sen drog vi tre till Josefin. Vid tolv var vi vid rådhustrappan och såg PETER MAGNUSSON som gick precis bredvid oss, vad fan gjorde han mitt i smeten i östersund?! Aja, det var skit coolt, sen drog vi till donken och Leo tyckte att det skulle vara roligt att svinga sig runt ett träd vilket slutade med att han hade bark och sten i en skärsår över hela handen. Så vi gick till donken där jag fick leka doktor och plåstra om Leo med bamseplåster. Sen drog vi och lyssnade på lite ljuv musik och kvällen slutade inne på News sen cyklade jag och Emma hem. Helt okej kväll! :)


Bamseplåster!!! :D

Nya byxor

Min kamera har fått något fel så ni får en bild från BikBoks hemsida fast jag hittar ingen där heller. aja nya byxer inköpta i alla fall. :D

Jag vill också!!

Bara så ni vet är jag inte ett dugg avudsjuka på alla snygga studenter som står i sina fina klänningar och skriker sig hela på stora flak med sina bästa kompisar..

Jag får ju faktist sitta inne och plugga!!! Mycket bättre! :D


Så här ser jag ut idag i sommarvärmen




Studenten!!

Tänk att det bara är ett år tills vi står där med våra mössor, jag vill inte att klassen ska splittras.. :(
Idag vill jag faktist gå i 2an, min klass är verkligen den bästa klassen jag någonsin träffat det kommer bli så sjukt jobbigt att säga hejdå till alla. USCHA!

Aja, jag har nyss vaknat och käkat frukost och nu ska jag fixa mig sen ner på stan och kolla på när 3orna går ut, sen blir det väl hem och fortsätta plugga. :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!